Burcu395 mislinabulut alacaksın sağlıkla kucağına canım benım cok şükür tutunmuş annesi masallah benimde 12+2 haftalık baya yakınmışız
Burcu395 Deletedmom_116 benimde göğüsler büyük alırsam kılo artık ne olur bilmem zaten hamile kaldıgımdan berı hep zaten hassasiyeti var
Agg0207 Burcu395 canım ölçüm yapmadı daha 11 haftalık olduğu için ayın 19unda gidicem ozaman ölçüm yapacak
Burcu395 Agg0207 o bebeğe göre degısıyor canım 11+4 gıttım ölçümleri oldu taraması da oldu 12+2 yım 4 gun sonra gitsen salı falan yapardı kuzucum
Agg0207 Burcu395 evet benim daha çok erkendi o yüzden yapamadı birde benim üç tane kesem oluşmuştu diğer keselerde bebekler gelişmedi o keselerde kontrol ediyor her gittiğimde
Denizegeabioluyor Burcu395 34 haftaligim hala disardan bakan hamile zannetmez gobegim yok bence kisiden kisiye degisiyor kimisinin ic karni genis oluyo belli olmuyo karni😀
Burcu395 Denizegeabioluyor büyük artı bu senin için o halde masallah canım karın yapısıyla alakalı yaa herkes oyle diyor
Zehross03 Burcu395 11. Haftada basladı 14 oldum baya cıktı karnım dar giyersem belli oluyor erken cıktı baya
Sulte Burcu395 18 20 de buyumeye basladi suan 25iz normal derecede var karnim ilk gebeligim de 25 ken mesela 40 gibiydim asiri buyuktu karnim her goren ucuz mu diyodu ama ikincide oyle degil haftasina gire iyi 20 den sonra cikar 30 dan sonra aniden buyur
Burcu395 Sulte 20bden sonrayı bekleyeyim o halde canım şuan yok bısey 12+2 cok yenı dıyor herkes zaten
Zehross03 Burcu395 74 tüm hala 74 75 arası değişiyo allahtan boyumda 174 yoksa düşünemiyorumm 🤣🤣 ama karnım çok çıkıyor şimdiden ağırlık hissediyorum oturup kalkarken yavaş yavaş yapıyorumeşimde şimdiden tribe girdi diye dalga geçiyo 🤣🤣🤣
Rmysarft Burcu395 benim 13. Haftamda alt karnımda çıkıntı vardı 16 haftadan sonra büyümeye başladı şuan 18 haftalığız sanki 6 aylık gibi karnım var 😂 iştahım da hep açıktı mide bulantısı yaşamadım şükür
Burcu395 Rmysarft kaç kilo hamile kaldın ne zaman kilo almaya başladın totalde kaç kilo aldın canım masallah bir benım iştah yok :(((((
Sulte Burcu395 ee tabiki henuz cok ufak zaten yani karnin buyuse bile vebekten ziyade gazdir onun sisligidir bu haftalarda cikmaz genelde
Rmysarft Burcu395 56 kiloyla hamile kaldım şimdi 62 kiloyum allahtan dışardan kilo aldığım pek belli olmuyor 😂 mide bulantısı yaşamayınca bebeğime faydalı ne var ne yok yedim vallahi
Ecearel2022 Burcu395 ilk hamilelikte 5. Ayda belli oldu 5.aydan sonra zaten aşırı kilo aldım 58 ile hamile kaldım 84 ile doğuma girdim 60 kiloyum yine hamileyim 2 aylık bu kez
Burcu395 Ecearel2022 o maşallah sağlıkla cok sükür doğurmuşsun peki 5 ci aya kadar hiç kilo almadın da 5 ten itibaren mi birden seksen küsürlere cıktın arkadasım
Tugcecanan Burcu395 5 den sonra kilo almaya başladım 8 kilo almıştım totalde. 6 dan sonra karnım çıkmıştı ama küçüktü 9.ayda bile 6 aylık gibi duruyordu karnım zaten 2550 doğdu bebiş
Burcu395 Tugcecanan oy maşallah bıcırığa bende o zaman takılmayayım madem 5 cı ayda 5 kilo aldın daha öncesi almamıştın takmayayım
Yazgul02 Burcu395 nerelisin cnm ben antepteyim kayın babam gil baya vermişti üzüm pekmezi sende buradaysan bı kavanoz verebilir doğal köyde yapıyorlar hediyem olur sana
Burcu395 Yazgul02 canım benım ne kadar iyisin güzellik cok teşekkür ederim bursada yasıyorum ben almış kadar oldum canım benım