Kaderkorkmaz Merhaba hanımlar. İstanbul da Anadolu veya Avrupa yakasında tanıdığınız iyi bildiğiniz cildiye dermatolog uzmanı var mıdır çok acil lazım.
Mutlulukkk Kaderkorkmaz ya çam sakuraya gidebilirsiniz. Babamin rahatsizligi var ona bayagi iyi gelmsti. İyilesmedi hala devam ediyor bu babamin rhaatszligindan dolayi boyle yani gecmeyecek gibi omru billah. Ama iyiilesmeye en yakin sonucu orasi gostermsti. Bi şansinizi deneyebilirsiniz bnce 🌺
Twin-22 Merhaba arkadaşım Nişantaşı’nda dermatolog ve alanında gayet iyi tavsiye ederim , adı Şirin Çelik
Kaderkorkmaz Mutlulukkk Bizimki de büyük bir durum ya iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum Allah şifa versin inşallah sizin babanıza da
Mutlulukkk Kaderkorkmaz ayy cok tesekkurler. Sizin neyiniz vardi? Rabbim size de şifa versin en tez vakitte
Kaderkorkmaz Mutlulukkk Aslında benim değil bir akrabam. Köyde hayvanlardan bir hastalık bulaşmış çoğu kişiye kendiliğinden geçmiş nerdeyse tüm bulasanlarda. Ama bu akrabamda kalıcı olarak kalmış. Devlette sıra yok özel de iyi bir doktor ariyorum kendisi için.
Mutlulukkk Kaderkorkmaz hmmmm. İnternetten bayagi arastirsaydiniz ve yaralarinin fotografini cekip google’da aratmayi deneyin. En azndan belki hastaligin adini bilip ona gore yol cizersiniz. İnşaallah gecer. 😢