Ikigozumuncicegiii Arkadaşlar bu sayfada n sipariş verdim Açıkçası sayfanın dolandırıcı olduğunu da düşünmüyorum hergun atölyeden dikim paylaşım i yapıyorlar kargonun geç çıktığını duymuştum ama benim çok uzun sürdü Sayfa hakkında bilgisi olan var mı
ilkimbebee Ikigozumuncicegiii canım İçin rahat olsun benim de öyle oldu tam 1 ay kargo bekledim sonunda gelmişlerdi :) bekleme uzun sürüyor devamlı oraya yazman lazım
SosyeteMantisi Ikigozumuncicegiii 6 ay olucak sipariş vereli gelmedi ürünler mesaj atıyordum yeri geldi hiç cevap vermedi yeri geldi üslubu bozuk bi şekilde üste çıkmaya çalıştı .en son bıraktım haram olsun
Nepenthe Ikigozumuncicegiii https://ty.gl/bppkg87b01 instagramdan falansa trendyol daha güvenilir geliyor fikir olsun almak isteyen olursa ben aldım gayet güzel eksiksiz geldiler renkleride çok hoş inşallah kullanmakta nasip olur 🥰🫶🏼
Ikigozumuncicegiii Ozlemdemir onu hergun paylaşıyor canım hakikaten kargo da çıkıyor sıkı takip ediyorum Ama ya benim sipariş atladı ya da hakikaten o kadar yoğun yada dolandırıldı k
Ikigozumuncicegiii ilkimbebee bı kez cevap yazdı sadece arada kaynar diye korkuyorum sürekli mesaj atıyorum bı daha bişey almam zaten şunu kurtarsaydim
Beyzaa1808 ilkimbebee merhaba Bende bir buçuk hafta önce aynı sayfadan sipariş verdim, sürekli mesaj attım bana kargoya verildi şubeden çıkış bekleniyor dediler. Size hiç kargo takip numarası falan mesaj olarak geldi mi?
Ikigozumuncicegiii burcin-2202 bı daha almam zaten parası ödenmiş olmasa peşine de düşmem şimdi mecbur bekliyorum
ilkimbebee Ikigozumuncicegiii benim ürünler geldi çok düşündüm dolandırıldım vs diye hergün aradım yazdım en sonunda bıktılar heralde gönderdiler 😅
Ikigozumuncicegiii SosyeteMantisi yaa çok üzüldüm canım işte senin durumunda olanda var diğer arkadaşlar gibi sipariş i gelen de napicam sastim
Fatmaa04 İnstagramda bandana meleği diye bir sayfa var çok tatlı bandanaları bebeleri var bende orda. İstedim ertesi gün hemen kargoya verildi tavsiye ederim kızlar 😊
Minikmucizemmm26 Fatmaa04 merhaba ya ürünler resimler de çok hoş duruyor fiyatlarda iyi acaba kaliteleri nasıl özellikle kıyafet filan aldınız mı yoksa sadece bandana bone mi aldınız
Nisa52 Ikigozumuncicegiii kesinlikle kimse sipariş vermesin uygun diye almak istedim ama berbat bi sayfa yazık günah bence daha çok mağdur vardır
Fatmaa04 Minikmucizemmm26 kıyafet de aldım bandana da aldım kalitesi vs çok çok güzel üstelik fiyatları çok uygun bir sayfa kesinlikle tavsiye ederim
Minikmucizemmm26 Fatmaa04 yaa çok tatlı hepsi çok hoş 🥰 Rabb’im saglikla kullanmayı nasip etsin inşallah 🤗memnuniyetinizi görünce hemen girdim baktım ürünler çok hoş bir de yuzubabies var ürünlerini beğendiğim fakat memnuniyet nasıl bilmiyorum