Aysanyagmur Evet arkadaşlar daha önce iki dogumumu Özel hayat Hastanesi’nde yaptım fakat doğum ücretleri uçuk olduğu için şehir hastanesini tercih ettik Bursa şehir hastanesinde sezaryan doğum yapıp memnun kalanlar oldumu acaba
Sariilayda16 Aysanyagmur bende Bursa şehir hastanesine gidiyorum ama benimde hiç bilgim yok bakalım inşallah cevap verirler ☺️
Hernasipvaktineesirdir Aysanyagmur bende ailem bursada oldugu için bursa şehir hastanesi düşünüyorum özelde gittiğim doktor fiyatları uçurduğu için ona vereceğimi çocuğuma harcarım düşüncesindeyim. Sadece o gün şansına kim denk gelirse onunla doğum olacağı için tedirginim. Allah cümlemizi iyilerle karşılaştırsın 😇🤲🏻
Aysanyagmur minnakkraker yani özel bir durumum yok 3. Gebelik olduğunda tüm gittiğim hekimler biliyor detaylı bilgi aldığı icin
Semra08 Bende şehir Hastanesi’ne gidiyorum . Normal ve sezeryan olan arkadaşlarım vardı hepsi memnundu.
minnakkraker Aysanyagmur size sezeryan yaparlar öncesinde olduğunuz için de bizim gibi ilk gebeliklere yapmazlar heralde devlet genelde normal doğuma yönlendiriyor😂 bir kişi refakat oluyor kadın olmak zorundaymış bu kişi iki kişilik ve tek kişilik odalar var ziyaretçi sadece ziyaret saatlerinde gelebiliyor diye biliyorum 😂 ekstra kuralları var mı bilmiyorum
Semra08 Ozlemtanirr oda süslemesi yapmıyorlar Ozlemtanirr yanına 1 kişi kaliyor doğumdan sonra normal doğumda 1 sezeryanda 2 gün tutuyorlar durumunuza göre degisiyor
Aysanyagmur minnakkraker babayı almamaları saçmaligi var sadece temizlik hijyen ilgi baya iyi diye duydum bende
minnakkraker Aysanyagmur baba almıyorlar evet genel olarak iyi eski devlet hastanelerine kıyasla.. zaten sirkülasyon çok olur fazla kalmazsınız aksi bir durum olmadıkça
Kubrakskn Bende Bursa şehir hastanesine gdiyorum ilk doğumum hayat hastanesinde oldu sizlerin ne kadar günü kaldı bizim suan 35.4 deyiz 🥰