Merhaba arkadaşlar şu an hastaneden yazıyorum ve minnak Zehra yanımda uyuyor. Biraz karışık bir doğum oldu belki de şaka gibi idrak edemiyorum hala. Normalde devlet kontrolünde ilerliyorduk. EvladımIn cinsiyetini bile öğrenememiştik. Ne kilosunu diyorlardı ne boyunu. Anlayacağınız yalandan gidip geliyordum hastaneye. Dün sabah eşim ilk çocuğumuzu doğurduğumuz hastaneye gidelim mi dedi kendisi de doktorla konuşmak istiyor muş. Biz gittik doktorumuza da denk geldik şükürler olsun ki. Kontrol sırasında bebeğimİn 4 kilo 200 gram olduğunu öğrendik. 40+0 haftada olduğum için beni ebeye yönlendirdi. Benim tatliş Tülin ebemiz şansımıza o gün yine o vardı. Hemen çatala alıp açılmama baktı ben şok 7 cm açılmam varmış. ne olduğunu anlamadım bile annem 2 yaşındaki kızım ile evde doktora bile geldiğimizi bilmiyordu. Eşim neye uğradığını şaşırmış. Ebe doğum başladı dedi bi anda kıyafetlerimi çıkardılar bir dakka bir dakka dedim eşimi istiyorum dedim. Hemen eşim geldi yanıma hayatım doğum başlamış evde mi doğurmayı planlıyordun yoksa dedi. Aslında birkaç gündür sancı çekiyordum ama gelip giden kasılmalardı.
Saat 12:00 prosedür başladı. Evrak imzalama, serumlar,lavman, sancı hissetmediğim için suni sancı verildi. Hızla açılma gerçekleşti hemen çatala alındım. Ben ebeme sancı çıkınca bana ıkın diyin olur mu demiştim. Cidden hissetmiyordum. Egzersiz yapalım senle dedi. Ikınma egzersizi yaptık. O esnada ben bir ıkınmışım bebeğin saçlarını hissetmiş ebem. Bekle dedi. Doktorum geldi. Hadi yasemin şimdi güçlüce ıkın diyorlar ama bende derman kalmamış gibiydi. Ama nasıl gazlıyorlar beni. Son bu dediler. Ikın başka ıkın demicem dedi doktorum. Bende öle yaptım. Destekle beraber uzunca ıkındım ve bu benim 5. Ikınmamdı bebeğim yağ gibi kaydı geldi. Herkes tosun diye sevince ne oluyo erkek mi yoksa dedim. Kız hissediyordum çünkü. Cinsiyeti bilmiyoruz ya hani. Yok yok kızımız oldu dediler. Ama 5 aylık gibiymiş Zehra hatun.13:05 de kızım göğsümdeydi. 1 saat sürdü herşey dahil. Böyle kızlar uzun oldu sanırım. Hakkınızı helal edin. Herkese nasip etsin rabbim. Rabbim kimseye evlatsızlık ile sınamasın. Bu arada tempolu hergun 30 dk en az yürüdüm. 3 hurma yedim. 37 de başladım yemeye. Her gün squat çektim. Cinsel ilişki 38 haftam da bi kere oldu. Sormak istedikleriniz olursa buyurun. Elimden geldiğince yardımcı olurum.