Canimucizem Hmyraltnts amin inşallah hepimizin 🤍 kalbinden isteyen bekleyen nerde varsa sağlıkla kavuştursun mucizelerini🤍
Aysenurkayaa23- Tugraseda benimde 12+3 ken çıkıntı gördü erkek gibi dedi geçen hafta bu hafta tekrar bakcak bakalım bizimki de erkek mi
Hmyraltnts minnakkraker Kız benim pasta işi hayal oldu bugün kontrole gittim doktor pat diye söyledi benimde heyecandan öncesinde söylemeyin demek aklıma gelmedi gözükmez felan diye bekliyodum😅 oğlumuz oluyor hayırlısıyla🥰 Ben zaten hep erkek hissediyordum öylede oldu 😅
minnakkraker Hmyraltnts ayy canım çok sevindim sağlıkla gelsin benim de içime erkek doğuyor ama bakalım cumartesi gidicem bende😊 arkadaşımın da böyle oldu lap diye söylemiş doktoru😂 partisinde o hariç kimse bilmiyordu🤣
Hmyraltnts minnakkraker Aile içi yapacağımızdan iptal ettik babası halasıda yanımızdaydı ona söylesin diye görümcemi götürdüm pastayı o yapıcaktı pat diye söyleyince şok olduk hepimiz 😅 sağol canım Allah razı olsun sende öğrenince haber ver
Ryhnbzdmr Arkadaşlar birşey sorcam ben bugün gittim 14+1günlük iki test yaptırmak istedim geç dedi doktor izinliydi o yüzden gidemedim sonra da sıra dolmuş aradım arayada almadı benim test zamanım geçti şimdi ne yapmam gerekiyor ki bilginiz var mı
Hmyraltnts Ryhnbzdmr Çok da önemli bir test değil bence ya ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmanın bi manası yok bence canım bizde yaptırmadık boşa kafa karışıklığı olarak düşünüyorum rabbim tüm bebişlerimize sağlık sıhhat versin bol bol dua edicez sıkma canını 😘