nur_bebek34 Arkadaşlar oradan bir kaç farklı doktorun odasına girdim. Dr esra’yı agrasif. Dr Rahimeyi normal buldum. Bir tane yabancı doktor da vardı o fena değildi . Ama kıvırcık saçlı bir doktor vardı ablası yada kardeşi gebeydi. Bana dediki ben kalp atışı dinletmiyorum iyi değil demişti onu sevmiştim adını hatırlamıyorum. Hangisi doktor bu hastanede normal doğum yaptırıyor elinden geldiğince . Lütfen memnun kaldığınız bir ismi söyler misiniz
busrabrbr nur_bebek34 ben burada tea tavadzadeye gittim 15. Haftama gittim ama acil bir durum olduğunda doğum durumunda kendi doktorunuz gelmiyor acilde deneyimsiz küçücük doktorlar oluyor onlar giriyormuş vazgevtım okadar para verip bunu mu yaşayacağım diye . Ama doktordan memnundum ilgili biriydi tea hoca ama numara falan paylaşmıyor , onun dışında derya hoca için çok iyi diyorlar ama çok yoğun
miniyo nur_bebek34 Ennn enn çok Tea hanım ve Rahime hanım iyi . Ben riskli gebeliğim rahime hanım a gidiyorum çok güzel ilgileniyor . Normal doğum taraftarı . Gerçi bu doğum işi o an değişebiliyor . Geçerli ve ciddi bir sebep varsa sezaryen alınıyor mecbur
Nurlyy nur_bebek34 bende fatma türkan ayan hocaya gidiyorum, çok çok ilgili, normal doğum odaklı, güleryüzlü bir doktor tavsiye ederim
MaviJournal Maddiyat mühim değilse önceden orda çalışan bu doktor vardı. Züleyha Genç. Çok iyi kendisi. Kız kardeşim normal doğursun diye çok uğraştı
Canankyaisk Ben şu an Medicine de yatıyorum, ama benim dr um başakşehir tıp merkezinde kadın doğumcu sezaryen ameliyatlarını burada sabit çalışan dr Derya Sivri Aydın ile yapıyor. Sevimli bir kadın bir kere gördüm sadece ama belki fikir olur size de 🌸
Mavii- Ben ilk doğumumu Tea hanımda yaptım kendisinden çok çok çok memnundum. Asla panik yaptırmıyor sakin ve ilgili bi doktor.
Canankyaisk Mavii- Valla canım dediğim gibi aslında doktorum tıp merkezinde çalışıyor, burada sezaryeni 23 bin tl ye anlaştık. Sanırım yarı yarıya pay ediyorlar
Mavii- Canankyaisk Ooo o fiyat ne öyle. Geçen hafta bir yakınım aynı hastanede tea hanımda 15 bin tl ye yaptı doğumu. Dediğiniz gibi ücreti bölüşüyorlar belkide. Sizede çok geçmiş olsun.
Habibe-78 Bende selma çoşkun uysala gıdıyorum yanı ıyı fena degıl bırAz sessız sakin gelıyo bana değiştirsem mi dıe dusunmuyo değilim yanlış yonlendırmek ıstemem tabı
Babyboy Ben Rahime Bekara gidiyorum ve gayet memnunum ilgili güler yüzlü temkinli sadece hastanenin zırt pırt zam yapması can sıkıcı
Leylak12 Bende Fatma Türkan hocaya gidiyorum çok memnunum. Gayet sakin, ilgili sorulara tane tane cevap veren bi doktor. Biz hastaneyle bunyıl konuştuk doğum fiyatı 10 bindi. Tekrar zam mı yapıldı ki ? Eğer öyleyse çok saçma
Mavii- Ben Tea hanıma gidiyorum. İkinci gebeliğim ilk gebeliğimide kendisiyle tamamladım. Muayne ücreti 450 TL Normal doğumu bilmiyorum sezeryan 13-15 bin TL arası. Ama hazirana kadar geçerliymiş bu fiyat. 😒