FatmaNur0614 Anne yanı beşiği nasıl alacaksını hem masa hem oyun parkı olanından olanı istiyorum ama alan varmı sizinkiler nasıl 25 haftadayız Allah nasip ederse 🌸
Gizembltc Canım ben bu modeli aldım daha kullanmadım ama kullanan bi kaç kişiyle konuştum çok memnun kalmışlar.
tazeanne07- Gizembltc bu yatağınızın yanına koyulduğunda aşşağı kısımda kalmıyor mu geceleri al emzir bırak zor olmaz mı. Ben tam kendi yatak hizamda olan beşik arıyorum ama bulamıyorum 🤦🏼♀️
FatmaNur0614 Gizembltc E bebekte görmüştüm kuzum bende bunu odasını montessori yaptırmak istiyorum da anne yanına küçük üstünden cibinliği olanlardan mı alsam diye düşündüm kullanış bakkmından nasıl olur karar veremedim açıkcası ama bunu görmüştüm🌸Sağlıcakla güzel günlerde kullanılsın inşallah 🤲
Gizembltc tazeanne07- bunun üç kademesi var canım yatagına göre ayarlayabiliyorsun. Bide yataga gelen kısmı aşşağıya iniyor istediğinde kaldırıyosun
Twobabysmom Ben bundan alacağım anne yatağına göre tam ayarlanabiliyormuş reflü yatağı eğimi ayarlanabiliyormuş oyun parkı ve montessöri yatak olarak ayarlanabiliyormuş bence çok kullanışlı
Gizembltc Twobabysmom bende bunlardan baktım ama bunları bi dönem sonra kullanamıyorsun canım ya bide ahşap olduğu için ağır oluyor biraz. Benim aldığım model oyun parkına da dönüşüyor. Tabi ki trrcih senin ben portatif bişey olsun kolay kaldırabileyim yer kaplamasın diye de tercih ettim aldığım modeli