Turkaaan dogum dosyani hazirliyorlar sanci odasina girmeden ameliyat elbisesi ve bone veriyorlar ic çamaşırıni falan hep cikarip giyirsun sanci odasina geciriyorlar lavma veriyorlar ama bana vermemislerdi neden bilmiyorum yataga yatirip nst bagliyorlar damar yolundan serumla suni sanciyi veriyorlar ilk saatler bisey hissetmiyosun doguma yakin çoğalıyor sancı saat başı gelip parmaklar alttan muane esiyorlar 9 10 cm ulaşınca aciklik catala alip dogurturuyorlar bana doktor yaptırmıştı dogumumu dikisimi atan ebeydi sanırım hemen orda depend mutlaka yanında olsun istiyorlar zaten hasta bakıcı giydiriyor bi tane meyve suyu ve kek verdiler bana bunu ye dediler yiyince hemen oglumu verdiler gogsume koydu biraz emzirip orda odaya çıkardılar simdi ikinci dogumumi yapicam ilkinde41 haftada acilma sanci yoktu onun icin vermislerdi suniyi buda 39 haftalik oldu yine bir belirti yok bunu kendi sancimla dogurmak istiyorum cunku acilmam yavas oluyor oglumdan uzun saat ayri kalmak istemiyorum ilkinde arkamdan aglayacak kimse yoktu rahattim ama bunda oglumda olunca kolayca dogururum diye dua ediyorum sürekli