senaunuvar Eveet son 99’a girmiş bulunmaktayız. Rabbim şu mübarek günlerde bütün hamişlere içinde bana da bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸🥰
senaunuvar psikologhb yaaa ne heyecanlı 🥹🥹 Allah kolaylık versin bir an önce sağ salim kavuşursunuz inşallah 🫶🏻
MiniginAnnesiii_ senaunuvar amin inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻 canm bizim de sooon 74 gün çooookkkk heyecan Duygu yüklüyüm 🥺🥰
senaunuvar MiniginAnnesiii_ sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim sizin de çok az kalmış 🤲🏻😌
tuubbbaa senaunuvar Heyecan doruktaa . Valla nasıl olcak bilmiyorum . 2 gebeliğim. Oğlumu evde bırakıp gitmek beni düşündürüyor. .
senaunuvar tuubbbaa yaa heyecanın yanında biraz da burukluk var sanırım 😕 ama olsun dönünce sizi 2 kişi görmek eminim onu da çok mutlu edicektir 😌
senaunuvar sosis en son 23. Haftada gitmiştim kontrole 550 gr demişti ama şuan kaç kilo bilmiyorum 1 ay sonra görüşelim demişti muhtemelen bayram sonu gidicem bakalım o zamana ne kadar olmuş olucak ☺️
tuubbbaa senaunuvar insallah canim insallah . Sag salim gelsin de eve gelelik sag salim baska da bisey istemiyorum 🥰