Merve58-mk Kizlar iki gün dur çamaşırımda hafif ıslaklık var nemli gibi akıntı değil idral de değil ama bilemiyorum bakıyorum nemli nemli yaşarmış doktora gitmeme gerek varmı 35+3 hamileyim ilk gebeligim tecrübe maalesef yokdur
elifcinar27 Merve58-mk Doğumuma yakın benimde öyle su gibi akıntım gelmişti mutlaka yine de doktora danışın
Busel Merve58-mk terleme de olabilir şeffaf akıntı da benimde oluyor bazen bu dediğim ikisi genelde çünkü 37.haftadayım suyumda sıkıntı vs yok her kontrolde doktor bakarak suyun çok iyi gayet iyi bir sıkıntı yok diyor. Sizde sorup danışın doğum yaklaştığı zamanlar bu tarz akintilar olurmuş
Merve58-mk -_Esra_- pazartesi kontrolüm var geçen sefer gittiğimde nst istedi biraz ağrılı geçtiği için gebeligim antibiyotik yazdı akıntım falan olursa kullan demişti atmıyorum bu iki gündür böyle olduğu için
Merve58-mk Busel terleme olsa af edersiniz ama bacak aralarından anlarım ama öyle nem falan yokdur oralarımda 🤔
elifcinar27 Merve58-mk Danışmama gerek kalmadı çünkü sonrasında nişanım geldi 2 gün sonra da doğum yaptım
tugcee0 Merve58-mk hoşgeldin idrar yolu enfeksiyonu 🙄 aynısı bende de var canım maalesef 33 haftalığım bende ne yaptıysam kurtulamadım bu illetten
Merve58-mk tugcee0 bundan 3 hafta omce bunun için tahlil verdim ama birşey çıkmadı doktor antibiyotiği akıntın için kullan dedi sadece bir kaç defa attım ama iki gündür atmıyorum bu sızıntı yüzünden çözemedim