Kkubra91aktas Güzel anneler merhaba Hastane için kıyafetlerini kaç haftalıkken yıkadınız ve hazırlamaya başladınız? Ben şuan 35 haftalık hamileyim erken mi sizce ?
-Bal123- Kkubra91aktas 32. Haftaya girdim çantamı hazırladım dün bence geç bile kalmışsınız hazırlamanız lazım artık 🥰
Selmanur10 Kkubra91aktas Ben 32.haftadayim gecen hafta yıkadım bugün de ütülüyorum çünkü gurbetteyim yanımda kimse yok hazır dursun neyin nerde olduğunu belirleyim dedim
piiremsesinannesiii Kkubra91aktas bende 35 te yani geçen hafta yaptım herşeyi tıkadım hastanede giyeceklerini de ütüledim herşeyi a dam z ye ütülemeye gerek duymadım daha doğrusu gözüm yemedi akşama kadar ütüyle uğraşmaya 😃
Kkubra91aktas -Bal123- çoğunu yıkadım günlerdir yıkıyorum aslın da 😂 çantayı hazırlasam mı diye kararsız kalmıştım ki geç kalmışım 😂😂
Ikioglusannesi Merhaba 2. Gebeliğim ben 32. Haftada hazırladım bence seninkide tam zamanı kimden duyduysam 34 36 arası hazırlıyor bayramdan önce hazirladim ki ben son dk iş çıkmasın ağırlasicam ve şehir dışından misafirlerimiz gelicek diye
Kkubra91aktas Ikioglusannesi bende sizinle aynı fikirdeyim ama kararsız kalmıştım teşekkür ederim son zamanlar olduğu için hareketler daha kısıtlı ve yavaş
Kkubra91aktas piiremsesinannesiii 😂😂😂 içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın en iyisi 😂 ben ütü yapmayı sevdiğim için gözüm yer 😅😂
Bade0022 Kkubra91aktas bende o haftada başladım 37 de ağzını anca kapatabildim oyüzden bence tam zamanı yavaş yavaş oluyor
designermoms Kkubra91aktas ben 32de izne ayrılacağım o hafta dinlensem diğer hafta yıkarım hazırlarım 33 34 35 de falan hazır olur 35i geçirmemeye çalışacağım
Bet1 Kkubra91aktas ilk hamileliğimde her şey hazırdı 30. Haftada hiçbir risk görünmüyorken 34+0 da aniden suyum geldi ve doğumum oldu iyi ki hazırlamıştım dedim. Şu an 26 haftalık hamileyim 30 a kadar gene hazirlamayi düşünüyorum erken doğum riskim var bu sefer zaten bebeğin kiyafetleri hazır yıkayıp utuledim kendi esyalarim kaldı