Melekler12 haaa şimdi anladım . Ben kendi kararımla gittim özel Güngören e. İlgi yi aradım detaylı hastanemizde yok dedi halbuki ilk ilk doğumda orda yapmıştım niye kaldırdılar bilmiyorum . Neyse yok diyince ben kendim araştırdım en uygun da özel Güngören de buldum işte hatta muayene dahil olunca çok sevindim detaylı sorması doktora çıktım bid doktor gördü raporu sonra bir hafta sonra yine aynı doktora gittim ücretsiz muayene sürem dolmadan gideyim dedim. Ali Emre bey çok ilgiliydi tek tek ne sorduysam içimi rahatlatacak şekilde açıklama yaptı filan sonra dedi çok sık gelmene gerek yok boş dahaki sefere 28 haftalıkken gel. O haftada bebek 1 kilo bandına ulaşması lazım ulaşıp ulaşmadığına bakıcaz . Mesela doktor öyle söylemeseydi muhtemelen ben birkaç haftaya yine gidecektim doktorun söylemesiyle şimdş 1.5 ay sonra gidicem ama nur şahine gidicem . Ben ne kadar gittiysem doktor ilgili davrandı herşeyine bakıyor baktıkları şeyleri ben anlamasam da anlatıyor sonra anlayacağım dilde anlatıyor 🥰