34 haftalıktım, 7 nisanda ikindiler gibi ufak sızıntılarım başladı. İlerleyen saatler biraz kendini daha gösterdi derken gece 1ldrde su gelmelerim daha arttı. Ayrıca belimde hafif adet ağrısı başlar gibi sancıda başladı. Eşim işteydi gece 3te gelecek eve. Ağrılar sancılar ve su gelmeleri artmaya başladı 3.30 gibi hastaneye acile geldim. Evet acil maalesef aman aman iyi değil şöyle ki acil ve ameliyat yani hasta taşıyıcı çalışan arkadaşlar bile tersleyebiliyorlar. Bebeğim zaten maksat gelişliydi hep biliyordum ultrasonda yine aynı şekildeysi,alttanda muayene etti doktor sonra yılmaz çetin vardı acilde. Sonra nstye bağladılar bi 20 dk ya da yarım saat mi kaldım bilmiyorum damar yolu aç kan alma derken doğum haneye çıkarttılar. Orda bi kaç soru soruldu ve odaya geçtim, ultrasonda ölçülerine baktılar bebeğin yine alttan da muayene ettiler bi iki kez ama sancı fena tabi hastaneye gelmeme doğuma girene kadar açıklığım 8 cm oldu ama maalesef makat gelişliydi. Ameliyathaneye aldılar, yatırdılar hatta ben düşündümki genel anestezi yapacaklar ama oturttular iğne yaptılar spinal oldu ben hiçbirşey demedim. Anestezi doktorumdu galiba çok iyiydi, ameliyatını memikkaraküçük vardı. (acilde bakan doktor başka ameliyat yapan doktor başkaydı yani başka doktorda olsa asistan falan memik karaküçülte ameliuatımdaydı) çok şükür ameliyat bitti beni bekleme odasına aldılar ama kendimdeyim zaten neredeyse, hastane baya kalabalıktı odalarda yer yok o yüzden beklettiler biraz, hatta bebeğimi başka hastaneye gönderdiler kendisiyle tanışmadan koklaşmadan gitti. 34 haftalık olduğu için solunumuna destek olmak için ayrıca yoğun bakım üniteside doluymuş bebeklerin heralde. Haa bu arada ameliyattan sonra bekleme yerine aldıklarında anestezi doktoruydu heralde hep yanımdaydı, çok titredim üşüdüm ama kendimi tutamıyorum istemsizce titriyorum. Taşıyıcı çalışanlardan biri gelip terseleyerek kasma kendini yok şöyle yap dedim isteyerek mi yapıyorum sanki sinirlendim, döndüm doktora dedim yani sanki keyfimden yapıyorum ne bu sinir adam bana dediki onlar anlamaz insan halinden (bursada yorumları okuyoruz yok terslwmeler falan öyle banada denk gelince susmadın). Servise çıktığınızda zaten hemşireler, vizitteki doktorum falan hep si çok iyiydi. Memik beyde bi ara gelip kontrol etti halini hatırını soruyor. Şimdilik bunlar var aklımda sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım bilgim dahilinde. Hiç bu kadar erken doğuracağı ı düşünmemiştim ama nasip takdir böyle sağlıkla da inşallah kavuşuruz yine kızımla💕