Hasretim7780 Kızlar gece yeme isteginiz geldimi ne yapıyorsunuz ben direniyorum yoksa mide ağrısından uyuyamaz oluyorum 😅
Mine16 Hasretim7780 off sorma gece kocama sahur hazırladıktan sonra bende dayanamıyorum bir iki lokma yiyorum ama sonra zabaha kadar dönüyorum 🥴🥴🥴
Busel Hasretim7780 gelmiyo mümkünse gelmesin mide yanmasından ölüyorum yemek istesem de yiyemiyorum 🤣
Hasretim7780 iremasmahan06 hahah süpermiş benim cocuk agzimdan cikacak neredeyse o yüzden birakmiyor bir sey yiyeyim 😅
Yazmelegi_ Hasretim7780 of gece 3 4 gibi kalkıyorum ne geçerse elime yiyorum vallahi sonra midemden duramıyorum ama yemeden de duramıyorum
Minigim38 Hasretim7780 hamile iken gündüz canım bisey yemek istemezdi geceleri dolap faresi olurdum muz süt ceviz bal cici bebe karışımı yapardım 😅😅yemekten kalkardık sofrayı topladığım yerde geri acıkırdım
Minigim38 Hasretim7780 17 kilocuk almıştım 😅doğumdan sonra 10 kilosu gitti sonraki ay 5 kilo daha vermiştim. Depremlerden dolayı sütüm azaldı herseyi yiyorum 4 kilo almışım geri 🤦♀️
Hasretim7780 Minigim38 10 kiloda iyi benim cok umudum yok kendimden ama bakalim rabbim bir daha yaşatmasin o günleri 🤲♥️