Nisn23 Arkadaşlar 13.haftada özele gitmiştim doktorum kesin şekilde erkek olduğunu söyledi ki bizde ultrasonda gördük çıkıntısını felan. Bugünde devlet hastanesine gittim ve kıza benziyor dedi ve doktor çokta ilgili degildi zaten başından savarcasına bir tavrı vardı. Ultrason kağıdıda vermedi🤦🏻♀️ Ben erkek diye alisverise başlamıştım bir kızım var bu da erkek diyerekten. Şimdi arada kaldım hangisinin dediği doğru boşuna mı alışveriş yapmışım şaşırdım kaldım🤔 13.haftadaki ultrason görüntülerini paylaşacağım sizinle. Fikirlerinize ihtiyacım var. Kafam karıştı iyice🌺 şimdiden teşekkürler hepinize
Ada022 Nisn23 banada 11+3 erkeğe benziyor dedi 13+2 kesin erkek dedi pipisini gösterdi doktor 16+6 yine erkek dedi Pipisini gösterdi doktoruma alışveriş yapacağım kesin cinsiyet erkek demi diye sordum evet başla dedi siz çok erken başlamıssnz alışverişe
cicek52 Nisn23 ozelin dediği çıkar gibi duruyor canım. Zaten devlet ilgilenmemiş baksana kafadan tahmin etmiş gibi duruyor. Fotoğraflardan bende Erkege benzettim. Sağlıkla geksin
Esra-06g Nisn23 benim de 12 haftalıken kız dedi 13 + 5 de yine kız dedin bacak aradı boş Dedi 15 de özele gitmek zorunda kaldım oda kıza benzetti 18 haftadan sonra erkek dediler ve cinsiyetimiz erkek siz alış verişe erken başladınız ben 25 haftadan sonra başladım detaylı ultrason da girdim
Mzzz Valla cinsiyetini bilmem ama çok erken başlamışsınız alışverişe malesef detaylıda değişenler bile oluyor 🙏
Nisn23 Mzzz doktor kesin deyince hatta özellikle sormustum alabilir miyim birseyler diye. O da alabilirsin demisti kesin olarak erkek bu dedi. Bende ona güvenerekten başlamıştım 🤷🏻♀️ tabiki önemli olan sağlığı ama bakalım detaylıyı bekleyeyim bende galiba ozaman net öğrenirim🤗teşekkürler yanıtınız için
Selin2827 @Nisn23 aynısını şu anda yaşıyorum özel doktorum erkek dedi zeynepkamil devlet hastanesine gittim asistandı bakan öyle koymasıyla bitmesi bir oldu ben kıza benzettim ama kesin değil sadece benzeme dedi bekliyorum valla
Nisn23 Selin2827 aynı dediginiz gibi bende yattığım kalktığım bir oldu resmen göremedim de devlette bakarken. Özeldeki de çok net erkek gibiydi anlam veremedim. Hayırlısı olsun hakkımızda ozaman sağlıklı olsunda bebişler🤗
cokkasmabeabi Nisn23 12 13 haftalarda kızlarda da penise benzeyen bi çıkıntı oluyor.kizima 12 13de erkek demişlerdi 16da öğrendim kız olduğunu. Erken tahminler bu yüzden yanıltıyor :)
MrcnMlk Nisn23 evet yani şok yasamistim oglum oglum diye iletisim kuruyordum artik duyabilecek kadar buyumustu bebegim. Ozur diledim ve baristik bebegimle 😅
Selin2827 @Nisn23 aynen cnm insan kötü oluyor özel tam ilgili bakıyor meşhur olmuş sanırım devlet kıza benziyor demisi birde gerçekten kâğıt vermiyorlar
Nisn23 Selin2827 evet özelde uzunca baktı hatta kızım eşim vardı yanımda doktor onlara da tek tek gösterdi. Esimde erkek istemiyordu hatta yüzü düştü felan. Sonra da diyordu ben inanmiyorum kız olacak diye😁 sanırım onun dedigi çıkacak gibi
Nisn23 Ada022 benimde 13+2 de tam olarak gösterdi hatta attigim ultrasondaki siyah beyaz olanda bacak arasi felan da var kesin dedi erkek alisveris yapabilirsin dedi bende o yüzden başlamıştım alışverişe yoksa demeseydi beklerdim bende🤦🏻♀️ keske dediginiz gibi bekleseymişim.
Ada022 Nisn23 banada kesin dedi ama 13+2 ben bekledim çünkü n olur ne olmaz 16-17 haftaya kadar beklemek en güzeli alışveriş için hayrlısı olsun 😇
Nisn23 MrcnMlk yaa benimde kızım hatta ismini söyleyerek sesleniyor felan😁 o bile alışmıştı. Neyse sağlıklı olsunlar da insallah evet sanirim benimde barışmam gereken konular var 😁
Nisn23 happymoomyy aynı durumdayız. Oysaki çok benzetmistim ultrasonda erkeğe gördüğümüz çıkıntı neydi acaba🤦🏻♀️😁
Nisn23 happymoomyy evet olabilir. Sanırım detaylıyı bekleyeceğim gibi. Hevesim kaçtı bir şey almayayım bari😁