Burcu395 AyFa1608 annemınde böyle olmuş canım girip girip çıkıyordu 5 cm açılma varmış onda da devamı gelmiyordu birden bir geldi öttürdü ağzımı kapattım sonra doğumda buldum kendimi diyor pilates topu falan hareket iyi gelir arkadaşım suyunu da boi içiyorsundur zaten gör bak eli kulağında onun
AyFa1608 Burcu395 inşallah ya sancılarım hafifledi, perinatoloji servisine yatırdılar. Kendi sancını açılmanı beklicez dediler. Yarın akşam eşim hurma falan getircek bol hareket getircem artık zorla yeter 😅
Burcu395 AyFa1608 o yolunu bulmuş yavrum yolda o doğal sürecine girmiş sana bende hurma diyecektim bak o rahim kaslarını genişletip doğumu kolaylastırıyormus bende 12+2 oldum bu arada doktor da sakın hurma falan yeme yasak dedı doğumu cok yakın gebişlerde doğumu direk tetikliyor dedı o yüzden ye onu bebeğim
Humzee16 AyFa1608 yaa hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım Rabbim yar ve yardımcın olsun çokça dua oku minik yolda kavuşmak için sabırsızlanıyor demek ki ❤️🐣
AyFa1608 Humzee16 sabırlanıyor cadı da sonra vazgeçiyor gelmekten.ara ara sancım çok artıyor bazen hiç yok. Ama açıklık aynı ilerlemiyor 😌
Burcu395 Burcu395 takma kuşum oluruna bırak kafanı başka şeylerle meşgul et diyecem sanada malum hastane de de ne gibi kafa dağıtacağın seyler olabilir dinlen canım bol bol gelıyor o ben dua ediyorum hep
AyFa1608 Burcu395 Allah razı olsun canım. Bi oturuyorum, bi yatıyorum, bi dolanıyorum, biraz oyun falan oynuyorum tele bakıyorum. Zaman geçmiyor burda vallahi
Burcu395 AyFa1608 bunlar geride kalacak canım yüzdün yüzdün kıyıya geldın zaten sen Allahın izniyle hersey güzel olacak canının sıkılması normal temız havada al bazı hastanelerde cam açılmıyor edilmiyor odalarda inşallah senin acılıyordur
AyFa1608 Burcu395 açılıyor canım alttan biraz. Arada bakınıyorum. İnşallah ya inşallah az kaldı ama gerçekten dayanılmıyormuş artık