Hande20 zeynepnur38 37+0 dün kontrolüm vardı kilo 3050 gram 17-18 gibi sezaryen olacağım ikinci doğumum ilki sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Çok ağırlaştım sancı yok ama vajinaya baskı, kasılma, fazla kilo alımı beni aşırı zorluyor
Seraps-07 zeynepnur38 37+0 bende 35 haftalıkken 2700 dü şuanki kilosunu bilmiyorum çocuk kanalda olduğu için normal doğum bekliyorum uygulamaya göre 21 gün var bakalım ne zaman gelecek 😊 sık sık tuvalete çıkıyorum ve adet sancısı gibi sancı hissediyorum onun harici bi belirti yok
DerininAnnesi35 zeynepnur38 36+3 te 2900 Dü. Yarın sabah yani 36+6 da sezeryan doğumum olacak kısmetse
Gul_mom 37+3 teyiz bebiş 2900 kg 2 hafta karın çevresi geriliğimiz var onun dışında diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu. 17 Nisan’da sezeryanla alınacak. Şimdilik sancı vs yok ama iyice agirlastim. Sizde durumlar nedir
sorybaby Gul_mom ay bizde 37+2 deyiz 17 nisanda sezaryen olcak 🥹🥹🥹🥹 35teyken 3020 kiloydu Şuan kaç bilmiyoruz daha
zeynepnur38 Gul_mom bizde 3400 olduk. Şehir Hastanesi’ne gidiyorum. Sezeryan istiyorum ama normal gözüküyor diye sezeryana gün vermiyorlar bende ayın 17 sinde istiyorum 😊 siz ozeletme gidiyorsunuz
Mervegc Gul_mom karın çevresi geriliği ne oluyor? Bizim bebegimiz de zayıf biraz onunla mi ilgili? 37+3 de 2700 gramdi şuan ne durumda bilmiyorum . 38+5 de sezaryan olucak gibiyim
Moomoo Gul_mom doktor önerisiyle mi sezeryan olacak? Siz istediğiniz için mi? Benim de size benzer durumum var da
zeynepnur38 sorybaby herkes 17 Sine aliyor bende o günü istiyorum ama sezeryana bir türlü gün alamadım develtte.
zeynepnur38 Hande20 Hande20 bende 3400 um vajina ağrısı o kadar çokki yatarken kalkarken dönerken çok fenalaşıyorum.
Mervegl01 24 nisan sezeryan 🤗 4ünde 3553gramdı 50.5 boydu bakalım 17 günümüz var sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
esiaks zeynepnur38 bende aynı. 32 haftalıkken başladı vajina ağrısı şimdi 37+0 ım son zamanlarda hareketlerimi kısıtladı. En zorlandığım şey bu vajina ağrısı oldu. Ayağımı kaldırıp pantolon bile çıkaramıyorum. Ağrıyla acı arası yanma gibi bişey. Doktorum normal diyor da bakalım artık.
Gul_mom Mervegc karın çevresi geriliğinin sebebi bilinmiyor ama ilk gebeligimde de aynı durumu yaşadım zorunlu 37 de sezeryan olmuştum bunda da mecburen sezeryan oldum
Sunakarakoc Bugün görüş günüydü 38+1 kilosu 3250 şimdilik normal doğum gibi gözüküyor bekliyoruz bakalım
Yagmurcmn 39+2 oldum 4050 gr açılmam var ama bebek kanalda değil benide zorlayacağı için sezeryan öneriyor doktorum 12 nisana 🤷♀️
Ays19Ays zeynepnur38 37+1 Normal doğum bekliyorum 3200 gr şuan akşamları özellikle adet sancısı gibi ağrılar oluyor bazen belimden vuruyor ağrı ama sancı değil sanırım tam bakalım bekliyoruz başka belirtimde yok henüz
Aynenkanka zeynepnur38 36+3 kasılmalar, bel ağrıları. Akşam acile gittik plasentamızda kireçlenme olmuş bebeğim 10 günde yalnızca 125gr kilo alabilmiş bu nedenle. 2 haftaya doğar bu bebek dedi doktor bakalım görücez🤷🏻♀️