myangelson Ebbdk test bozuk gibi de duruyor yarın tekrar ilk idrarla farklı bir test ile dene istersen
Pamuk Ebbdk Ben hiç çift cizgi çıkan bozuk test görmedim.13 sene test yaptım ne bozuldu ne kuruma çizgisi dedikleri çıktı yoksa hep tek cikti
myangelson Ebbdk yarın tekrar yap bakalım eğer silik çizgi çıkarsa kan verirsin bir bakarsin belki erken yumurtlama görmüşsündur eğer tedavi vs gormuyorsan
Ebbdk myangelson tedavi görmüyorum sadece kasiklarimda batma ve aşırı uyku hali olunca test yapmak istedim evde de sadece bir tane varmış tekrarlama fırsatım olmadı
myangelson Ebbdk belki dediğim gibi erken yumurtlama olmuştur o yüzden sen adetime var daha diye erken gördüm sanıyor da olabilirsin yarın tekrarla istersen ya da direk kan ver imkanın varsa
myangelson Ebbdk kuruma cizgisiyse idrar damlatilan yere su damlatinca gidiyormuş öyle diyorlardı burada
myangelson Ebbdk çizgiye göre hamilesin ama işte dağılmış gibi olması biraz tuhaf geldi bana şimdiki halini de atsana
Onemother1 Ebbdk bende 5 gün varken yapmıştım böyle silik çıkmıştı şimdi 24 haftalığım bence kesinlikle hamilesin tebrikler canım
Rabia-H-6 Ebbdk bende aynı bu şekilde öğrendiğim hamile olduğumu hatta 3 kez yaptım birini de sabah yaptım aynı şekildeydi benim de reglime 5 gün vardı ihtimal vermedim kan testi verdim hamileydim bence sende hamilesin çünkü aynı sadece erken farketmişsin