Aysegulinanc Bugün itibari ile 30+0 olduk hiç bu haftalara geleceğimi düşünmezdim zaman hep geçmeyecek sanırdım🙈 ben bu süreçte 7 kilo aldım 25. Haftadan sonra kilo alımı bi anda hızlandı 🤧sizler kaç kilo aldınız ?
B_48_A Aysegulinanc bende 30+0 günlüğüm bende hiç geçmiyo derdimde çok az kaldı şimdide 🥺😂🙈ben zaten kilolu hamile kaldım 83 le şuan 97 kiloyum bir aydır kilo almamışım korumuşum boyum 173 olunca Allahtan abartılı durmuyo
ballikedii Aysegulinanc daha 26+5 ama 12 kilo aldım bile 1.70 boy ama çok takıldım bu konuya doktoruma ilk kez kızdı kilo almam yasaklandı…
Aysegulinanc B_48_A boy olunc kurtarıyor valla inşallah doğumdan sonra bi anda atarız bu kiloları 🤰🏻😅
B_48_A Aysegulinanc inşallah atarız ama ben kendime güveniyorum çok spor yaptım zamanında ve uzun mesafe yürüyüşler yaptım yeme konusundada tutabiliyorum kendimi 62 kiloydum alıştım artık kilom hep değişkendir piskoloji durumuna göre😂😂 inanırsak yapabiliriz 💪🏻☺️
Asfdg Aysegulinanc ilk hamileliğimde 18 kg aldım 1 sene içinde verdim inşallah bunu da hemen verebilirim 😊
Aysegulinanc ballikedii ortalarda hızlı alanlar son haftalar almıyor az kilo alıyolar diye duydum inşallah öyle olur
B_48_A Aysegulinanc heheh yaparız yaparız merak etme bebişlerin peşinde koşmaktan zaten kilo kaybedicez 🤗😁😁
Aysegulinanc Senayl34 yok kız son haftalar duruyormuş inşallah daha eklemeden böyle kapatırsın çok değil ❤️😅
Aysegulinanc Senayl34 zemin 45 ise tekrar düşersin o kiloya zayıf hamile kalanlar vücuda yağ olmadığı için hamilelikte yağ depolayıp cok hızlı kilo alıyorlarmış ama doğumdan sonra hemen veriyolarmış😂