dilay_06 Merhaba güzel anneler ve anne adayları biz beşiğimizi park beşik seçtik ve ölçüleri 70×140 ama uyku setlerinin en büyüğü 70×130 civil, e bebek vs her yere baktık. Acaba 70×130 uyku seti alsak bizim beşiğe çok mu küçük gelir?
Dsb dilay_06 ben instagramdan yaptirdim besige gore liliitown diye bi sayfadan. Bende hem ikea besik var 60×120 hemde hemnes var ikisi icinde dekoratif yastik ve kenar koruma siparis vermistim. Nevresim falan tek seferde cikmis oldu. İnsan inanilmaz sasiriyo cok fazla model var renktede cok zorlandim ben secerken zor is oda isi bence 🙈
_tuuggcce_ dilay_06 merhaba, o boyutta hangi park beşik o? Genelde 70×120 falan oluyorlardı sanırım, unuttum şu an ama
Dsb Ssstelli nevresim setini yedek yastik vs 420₺ kenar korumami duz sectim 700₺ verdim. Bide divanima sus yastik falan yaptirdim onlarda modele gore 80-120 arasi falandi
Kpinart İç yatak ölçüsü daha küçüktür bencede. Ben öz dilekten uyku seti almıştım herkes bunların ölçüleri standart demişti nitrkim park yatağımada büyük gelmişti. Park yatağın iç.ölçüsü genelde 60 120 oluyor