BuesraYildiz Allahim herkese nasip etsin bu duyguyu ❤️❤️ Simdi size hikayemizi paylasacağım❤️ Bugünr kadar ne bir sanci ne bir belirti hic birseyim yoktuu Taki bu sabah saat 11 gibi suyumun gelmesinden süpelendim ama idrarmi sumuydu anlayamadim ama bu arada hayla sancim yok Saat 2 ye geliyodu ara ara belime vuran bir agri ama cok sık degil 3 gibi artik artmaya basladi ağrilarim anneme yazmistim saat14:30 gibi annem babamin yanindadir diye aramadim cünki babamdan cekinirim Daha sonra annem saat üc gibi döndü bana ara ara sancim geliyo ama düsenziz dedim annem az daha bekleyelim gideriz hastaneye dedi neyse saat 15:30 oldu biz geldik hastaneye ebe kadin önce bebi nstye bağladi bakti sancim var cocuğun durumuda iyi dedi Daha sonra aciklima var mi yok mu diye bakti aciklim 8 cm di buraya kadar hersey güzel saat 16:30 gibi ama söyleki acikliğima göre oğlum aşağa inmemisti üc bucuk saat inmesini bekledi ama artik sancilar dayanilmicak sekilde doktor geldi hafif bir kesik atti ve dediki sanci geldinde ıkın 4. Sancida doğdu mucizem saat 20:31 de acti dünyaya oğlum gözlerini 53cm boyunda ve 3620 g ağriliğinda geldi oğlum bu arada 38+4 haftamda geldi mucizem Kusura bakmayin biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ❤️ Rabbim düşmanima bile kolay doğum nasip etsin cünki o sanciyi cekmek kolay değil allahtan suni sanciya fln gerek kalmadan kendi sancimla yaptimm doğumumu ❤️❤️❤️ Hakkınızı helal edin 😘😘😘
reinamm BuesraYildiz ne kusuru 😻😻 daha da uzun olsa okurum doğum hikayelerini. Kendim doğurmuş kadar mutlu oluyorım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüyüp hayırlı bir evlat olsun inşallah 😻😻❤️❤️❤️