Sibel_ergun Araseymen09 ay sende mi kendimi zor tutuyorum ya sürekli mutfağın tezgahını birşeyleri silmeye çalışıyorum o kokuyu almak bol bol sıkıyorum 😂 birde şu sleepy nin. Beyaz sabun kokulu ıslak mendili yicem resmen yanlız değilmişim çok şükür😂😂
Araseymen09 Sibel_ergun ay evet bende kendimi tek zannediyordım böyle limonlu çif krem olsa koklar koklar dururum😂😂ilk gebeligimde de sıvı sabun kokusu canım çekiyordu
Sibel_ergun Araseymen09 😂😂😂 hahaha yoo benimki cif krem sprey varya o zararını bilmesem tadına bakıcam resmen Allahım doğurmam lazım az kaldı 😂😂😂
Araseymen09 Sibel_ergun 😂😂😂aa sakın anlık gaflete kapılma😂 neyseki pazartesi kan vericem demir başlanacak bendeee
Ozgee20 kadertugrul7 yenilebilir kil satılıyor benim bi tanıdığım abla da hamileyken aşerip ondan almıştı yiyordu 😃😃
kadertugrul7 myangelson folik asitin bitince bakalim dediler bende ikiliden sonra gitmedim cinsiyetini de ogreniyim temelli diye 2 hafta sonra cikar sonuc dendi
myangelson kadertugrul7 anladım canım bana folik asit bitince direk kullandırmaya başlamıştı 13. Haftada
kadertugrul7 Araseymen09 rabbim hayırla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah bu minisin cinsiyetini daha ogrenmedik merakla bekliyoruz 🤭
Araseymen09 kadertugrul7 Amin inşallah canım 1 tane oğlum var ıkıncı oğluma hamileyim çok şükür sizinki de hayırlısı neyse o olsun inşaallah
kadertugrul7 myangelson ben sürekli kustugum icin biraz gec kullandım bitti ama etkisi oldugunu düşünmüyorum çünkü daha ilac migdeme inmeden geri çıkarıyordum
myangelson kadertugrul7 folik asit mi surekli kusuyordun. Onun için prilam falan var mide bulantısı kusma için verdi mi doktor çok iyi geliyordu bana o