Merveincim Ebru_nur ben kullandım vajinal olarak. Ama ilacı 19 haftalıkken kullandım Şuan 39.haftamdayım
-mommm98 Ebru_nur gebeligimin başından beri kullanıyorum hatta iğne de kullandım unuttum ismini progestani da ağız yoluyla içemiyorum mide bulantısı çok yapıyor fitil olarak kullanıyorum suan 12 haftalık olucam pazartesi doktora gidicem inşallah daha kullanmam bebeğe zarar veriyor gibi hissediyorum ilk gebeligimde asla kullanmadım ama bunda başından beri kullanıyorum kanama var kese arkası ondan dolayı ama alttan gelmedi.
Sfa1 Kızlar bende 13 + 5 teyim plasenta rahim ağzında dedi dupbaston diye bir ilaç var onu kullanıyorum biraz içime sinmiyor ilaç kullanmak ama mecburiyetten şuan hem yatış hem ilaç tedavim var. Dupbaston kullanmış hanımlar var mı aramızda acaba
Serendipty Sfa1 canım ben 7 haftalığım sürekli kullanıyorum tüp bebek olduğu için. Zararı yok herkese yazıyorlar 😊
Blm26 Bende hamileliğin başından beri kullanıyorum 27 haftalık olduk. Şimdiye dek bir etkisi olmadı vajinal alıyorum sanırım daha devam edicem
Bbbsr Bende 8. Haftama gircem kullanıyorum doktor plesante biraz daha gelişip progesteron ihtiyacı azalana kadar kullanalım dedi vajinadan kullanıyorum ama yinede uyku yapıyor bence
Mhmt1234 Bende 8 haftalik gebeyim verdi doktor ama vajinadan almak istemiyorum ne yapmam lazım ignede kullanıyorum
2kuzu1anne Mhmt1234 bende 5 haftalık gebeyim doktorum vajinadan alınınca daha etkili oluyor dedi ağızdan yan etkileri mide bulantısı falan yapar dedi