Karyakal Kizlar bugun kontrolden geldim. 68 ile baslamistim bugun 77 ciktim 9 kilo almisim doktorum cok dedi ikiz gebeyim sizlerin bebislerin kilosu kacti bu haftalarda sizler kac kilo aldiniz
_Daydreamer_89 Karyakal doğum yapalı 5 ay oldu 22 kilo aldım ikizlerimde 3.015 gram kızım 3350 oğlum dogdu
nurbanu-y Karyakal 24+6 dayım hamile kaldığım kilodayım bebeğim 790 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi doktorum
Karyakal _Daydreamer_89 masallahh bizde o kilolari goruruz insallahh kizim 3520 gr dogdu 38+3 de ikizler erkek ikiside bakalim kac kilo olacaklar ben ikizlerde 2500 e de raziyim siz kac haftalik dogurdunuz
Aysekilic61 Karyakal en son geçen hafta gittiğimde 500 gramı geçmişlerdi ama tam gramı söylemedi perinatolojiye gitmiştim cuma günü tekrar gidicem
MaviK Karyakal 22 haftalıkken 580di şuan 23 haftalık olduk bilmiyorum. Ay ben 47 ile hamile kaldım 58 kiloydum en son Her kontrolde doktorum napıyorsun sen diyor 🤣 umarım kilom durur yoksa yandım ben
Karyakal MaviK oo sende benim gibi ucmussun 😂 bebekler kilo alsin diye yiyorum valla ama bide sık acikiyorum onda da yiyorum 🤦♀️
HTSY-3535 23 haftalık Ken kilosu 708 Gr dı tek bebeğim.suan 27+3 olduk killosunu bilmiyorum ben iki kilo aldım sadece .
Nurfatma1 Karyakal 19+1 haftalık ikizlere hamileyim 5 6 kilo aldım şimdiden çok şiş hissediyorum kendimi. Bebeklerin kilosu 17 de biri 192 biri 187 gramdı
Karyakal Nurfatma1 masallah masallahh bende 100 kilo ile doguma girmezsem iyi valla saglikli olsunlarda ya gerisi bos