Busrayilmaz18 Yldz2728 medilife ta perinatolıg var, birde medicana da aytül hoca. Alanında en iyilerden ama üceeti biraz tuzlu die biliyorum.
dnzasl Büyükçekmece’ye yakın değil ama Prof Dr Murat Yayla bu alanda çok iyiymiş.Ben de pazartesi görüşeceğim kendisiyle.
Yldz2728 dnzasl bir de gittiğinizde tecrübenizi paylaşabilir misiniz? Güzel haberleriniz olsun inşallah.
dnzasl Yldz2728 Size yazacağım demiştim ama maalesef ben iyi haberler alamadım doktorumdan. Ancak ilgi alakası çok iiyi idi.Her ihmali anlaşılır şekilde aktardı.Tavsiye ederim.Sağlıklı bir gebelik dilerim size.
Yldz2728 Busrayilmaz18 evet biz geçen gün Aytül hanıma muayene olduk ama gerek tavrı gerekse sorularımıza cevap vermemesinden dolayı hiç memnun kalmadık, o yüzden bizde başka bir doktora da görünmeye karar verdik, teşekkür ederim cevabınız için.
Ezgi-eymeN23 Ben Beylikdüzünde Altan Cebeciye gitmiştim 10 yıl öncede doğum yaptığımda ona gitmişim özellikle aradım buldim tekrar çok memnun kaldım çünkü 2. Gebeliğim gene gittim 1800 TL di fiyat olarak
Yldz2728 Ezgi-eymeN23 cevabınız için teşekkür ederim. Altan beyin özel muayenehanesi var galiba değil mi? Kendi doktorumuz da onu önermişti ama internetteki yorumlardan dolayı çok emin olamadım.
Ezgi-eymeN23 Yldz2728 evet özel muayene var ben çok memnun kaldım tabi herkes farklıdır ilgi alaka anlatımı çok güzel tavsiye ederim ben 😊
Yldz2728 dnzasl Çok çok geçmiş olsun,kusura bakmayın yeni görüyorum mesajınızı, ne söyledi bilmiyorum ama yine de içinizi ferah tutun, umarım her şey çok güzel olur🙏🏻