oozgenur Tug_34 acayip olan reglim bitti 2 gun sonra kanama oldu biraz akintiyla birlikte bide bel kasik agrim var testi sabah yaptim yoktu aksam geldiğimde boyleydi
oozgenur MelodyFairy vucudumu dinleyince var hala.kasik bel agrim var midem bi degisik ama aklim yok diyo yani
MelodyFairy minikmucizeemaak bugün ovulasyon yaptım pik çıkmadı. Adet belirtim de yok kız benim hep olurdu
minikmucizeemaak MelodyFairy Daha erken canım:) herkesin döllenmeye bağlı değişir benim regli günü 6 sıydı 30 unda testte silik kanda 1.20 negatifti 1 inde testte daha belirgin kanda 12.58 di
minikmucizeemaak MelodyFairy Biz bir de ne yapıyoruz biliyor musun yani ben yapıyordum burda belirti yaşayanların yazdıklarımı görünce okuyunca hep yaşıyordum 😂😂 İnşAllah bebiştendir sen yumurtlama gördün dimi pik
minikmucizeemaak MelodyFairy Aşkım daha testte de çıkmaz ki zaten 2 Nisan 6 gün olmuş daha yumurtlama çatlama derken 6 günden de azdır geç yumurtladıgın ıcın reglı de geç olacak muhtemelen benim 21 inde çatlamak üzereydi 1 Nisan da kan da çıktı
MelodyFairy minikmucizeemaak ama yumurtlama gününden 14 gün sonra gebelik yoksa adet olması gerekiyor ya ona göre hesaplıyorum bugünü saymazsak 6 gün kaldı yani regle ama zaten testi ya bir gün kala ya da adet günüm de yapcam. O gün gelene kadar ovulasyon denicem bakalım
minikmucizeemaak MelodyFairy bugünü saymazsan 8 gün var aşkım 14 gün olması için 14. Gün de mi oluyor yoksa 14 gün bitince mi
minikmucizeemaak MelodyFairy Silik çıkmış benimde böyleydi sanırım tam hatırlamıyorum betam yükseldikçe ovülasyon kızardı