oozgenur Bir gebenin gunlugu gebelik testinde kuruma cizgisi cikiyor mu yada kuruma cizgisi oldugunu nasil anlariz
minikmucizeemaak oozgenur Bende ovülasyon bi işe yaramadı ama gebelik testiyle öğrendim gebeliğimi ben ilk hali bariz çizgiydi kuruyunca ortası sarardı atayım sana örnek olarak canım
dilanerol oozgenur benim testim de aynı böyle oldu sonra erken gebelik testi aldım onda da silik 2. Çizgi çıktı ama daha belirgindi ertesi gün kan verdiğimde hamile olduğumu öğrendim
oozgenur minikmucizeemaak sabah yaptım baktim yoktu attim kenara sonra az once yine baktim boyleydi su damlattim gitmesi gerekir miydi
MelodyFairy minikmucizeemaak benim de hafif çizgi çıkarmıştı harcadım 2 gebelik testinin bir gebenin günlüğünden aldığım test. Ovulasyon kullandım bakalım ise yarayacak mı 8 gün kaldı 🙈
minikmucizeemaak oozgenur bak canım böyle daha net anlarsın bende sabah yaptım gidip kan vermiştim açıkta bıraktım akşama böyle olmuştu
poyrazin_annesi28 oozgenur Öyle yaparsan daha kesin sonuç alırsın canım evet inşallah vardır 🥰 Adetine ne kadar var
minikmucizeemaak MelodyFairy Benimde biri 7 gün kala biri 5 gün kala yapmıştım ovülasyon da bitirdim 1 adet kaldı onu da yaparım bitsin istiyordum zaten, miratech çok iyi ben çok beğendim hem kaset hem erken gebelik
oozgenur poyrazin_annesi28 ilginc olan adetim 2 gun okdu bitti garip sekilde akintim kasik ve bel agrim var dun biraz kan geldi sabah yaptim bisi yoktu şimdi baktim bu sekilde
minikmucizeemaak oozgenur Amiin inşAllah ben bu kutuyu yeni hazırlamadım aralık ayında kimyasal yaşamıştım o ara hazırladım testlerini attım sadece onun yenileri kohdum umarım sağlıkla kavuşurum tez zamanda sağlıkla sana da nasip olsun ❤️🫶🏼🥹
oozgenur minikmucizeemaak test koyuluklari benziyor gibi sanki simdi baska marka aldim eve gelirken bisey dürttü beni yoksa almiycaktim adetim yeni bitti çünkü ama aldim olmazsa onu da sabah yaparım
poyrazin_annesi28 oozgenur Erken gebelik testi al bence sabah ilk idrarinla bı yap bakalım ona göre kan da verirsin
minikmucizeemaak oozgenur öyle dene bi inşAllah gönlüne göre versin Rabbim saglıkla ben öğrendiğimde testteki hali 12.58 di beta ben 2 gün öncesin de de yapmıştım o zaman negatif çıktı testte silik çizgi vardı bunu da umutsuzca yapmıştım mucize 🤲🏻🥹