dunyamsin Arkadaşlar 5+6 dayım bir saat geçmeden acikiyorum acaba iyicemi doymuyorum normal mi acıkmak nedir bebek mi besleniyor
MadameHappy34 dunyamsin Daha bebek mercimek kadar bile değil :) büyük ihtimal sizin ki psikolojik.. daha çok erken doymamak için/
Kiraz53 dunyamsin 😆😆 öyle olman normal bende hep öyle oluyordum evde erzaklar hemencik bitiveriyodu sonradan normale dönüyor beslenmen
Tusse18 dunyamsin canım 6 haftalığım bende öyleyim muhtemelen hormonlardan bebeğin mercimek kadar diye acıkmayacaksın diye bir şey yok
iremasmahan06 MadameHappy34 sanirim sen hic hamilelik yaşamamissin insanlarla dalga gecme haddini sana kim veriyor acaba merak ediyorum
dunyamsin Dün doktor artık bebek beslenmeye başlamış dedi belkdie beslendiği için doymuyorum. Psikolojik men diyen arkadaş hiç güzel destek olmuyorsun saol
MadameHappy34 dunyamsin Ne için destek olmam gerekiyor ? İstediğiniz gibi bir yorum almadığınız için mi? 😅 yoruma açık değilseniz sormayın keyfimize göre takılın ama 2 paylaşım sonra sorularıma yanıt gelmiyor moduma girmeniz komik olur..
MadameHappy34 Ve normalinden 5 kat yeyip mercimek kadar bile olmayan çocuk için diye kendinizi kandırmayın.😀🤨 hangi doktor sizden besleniyor dedi acaba? Sonunda 20 kilo çocuk doğabilir sonuçta😂😂
iremasmahan06 dunyamsin ilk haftalar ve son haftalar oluyor benim de ilk haftalar sürekli açtım suan da son haftalardayim acikmalarim geri geldi hic doymuyorum
1ciftyesilgoz Normal .ben de öyleyim 9 haftalığım ama senin haftandayken daha yoğun hissettim açlığı. O yüzden de sık sık az az yemem gerekiyor . Atıyorum ceviz iki saat sonra meyve vs gibi
1ciftyesilgoz Herkesin hamileliği bir değildir bunu unutmayalım lütfen. Kimisi kusmaktan kafasını kaldıramazken kiminin iştahı açılır. :)
Semaazz dunyamsin 15+6 olduk yemin ederim sen bensin 😂😂😂 hiçbir şey yememiş gibi elim ayağım titriyor. Gün içinde sürekli kuruyemiş meyve neyim yiyorum onları saymıyorum bile 😂😂