Omermomm_ Kızlar oğlum çok haraketli bir bebekti son doktor kontrolünde bebek pozisyon kısmına verteks( baş aşağı) yazılmıştı o yüzden mi bilmiyorum ama artık çok az ve Rahim kısmında hissediyorum sizce o yüzden mi yaşayan oldumu
Tugceee95 Omermomm_ benmkide cok hareketli ama ben heryerde hıssedıyorum cıkar dıye dusunuyorum yukarıya sureklı donuyorlar cnku bu donemler
Gebeanne45 Bende tam 31 haftalığım başı aşağıda daha çok hareket ediyor canım sağ tarafıma çok vuruyor midemin oralara
Omermomm_ Gebeanne45 benim Rahim alt kısmında yada tam Rahim oralarda oluyor hiç yukarıda haraket yok bebek küçük olduğu için mi acaba
Melekler12 Omermomm_ canım benim bebeğim 21 haftalıkken bebeğin başı asagdaydi 27+6okdum şuan yine aşağıda
babyasyanil Haftada detaylı ultrasonda baş aşağı dedi doktor bende hep kasıklarımda ve rahmimde hissediyorum galiba o yüzden. Şuan döndü mü bilmiyorum
babyasyanil Omermomm_ doğum pozisyonu mu almış diye sordum döner normale dedi ama bilmiyorum napıyo şuan 😅
Melekler12 Omermomm_ bana alttan muane etti doktor çok şükür öyle bı durum olmadığını söyledi sende alttan muane istedimi canm
brcylmzakts Benim bebeğim 18.haftadan beri baş aşağı duruyor şuan 28+4üz..merak etmeyin baş aşağı durması ile erken doğum arasında hiçbir bağlantı yok..