Ahenq ozge678 bende de çok mide bulantısı oluyordu prilam verdi gece 2 tane içiyorum. Şuan katlanılabilir ara ara bulantılarım oluyor ama ben leblebi yerim her gün oda iyi geliyor diye duymuştum.
ikizprensesannesi @ozge678 Ya çok anlayamadım sizi çok yukarda değil mi o bahsettiğiniz yer sonuçta rahmin yeri belli anlamadım nasıl o kadar yukarda olucak ki🤦🏻♀️ Tamam biraz yukarı biraz aşağı sağda solda olabilir ama siz mideye yakın sanırım bahsediyorsunuz
BurcuAras ikizprensesannesi hayretler içinde bende bu kadar göbeğin çıkmasını ve midede gelişmesini okuyorum 😂 3 arkadaşız şuan gebe , şaşkınlıkla okuyoruz . Allah hayırlı etsin herkesin genişini 😊
aysenur30a Marly21 evet günde 2 kere . Sabah ve akşam yazdı doktor. Ben genelde hapı bölüyorum yarımı sabah yarımını akşam alıyorum öyle iyi geliyor
ikizprensesannesi @BurcuAras Bir yanlışlık var ama nasıl orada olucak ki acaba ben mi anlamayadım diye bir kaç kez okudum ama mideye yakın bir yerden bahsediyor. Şuanda şişlik olmasıda normal gaz çok oluyo çünkü. Yani bence öyle🤦🏻♀️
ozge678 Ahenq normal derecede göbeğim vardı ama hamilelikle çok fazla derecede büyüdü valla anlam veremiyorum doktor da bebek büyüyor o yüzden dedi ah bilsem ne oluyor 😂
aysenur30a ozge678 tam neyi kast ettiğini anlamadım ama baktım göbeğin biraz üstü diyorsun .benim göbek mide heryeri sert şuan ama başka ekstra bir sertlik yok sanki karnımın altındaki kas gibi düşünüyorum.
meltemdrn valla allaha sukur 8+1 haftalıgım hıc mıgde bulantım yok sadece uyku ve sık ıdrara cıkıyorum kasıklarm agrıo oda buyuomus sızın yazdıklarınızı okudukca halıme sukrettım