DilarAsel tambirminnos belki bizim de öyle olabilir 2 cm açılmamız varmış 😒 bizimki de biraz aceleci 35+2 günlüğüz
Marisol tambirminnos benim de aşırı bel ağrım var ve bebek hareketleri çok sert, kasığıma çok baskı yapıyor. Düzenli kasılmam yok ama hareketler uyumamı engelliyor. Napsam bilemedim
Duce tambirminnos Vay arkadas benden sonrakiler doguruyor yada belirtileri var ben 40+2 doguramayangillerin basinda kaldim 🤧🤧🤣🤣
tambirminnos Marisol benim karnımın üstlerinde kasılma olunca kasıklara ağrı vuruyor şu an düzenli bi ağrı var artmasını bekliyorum
Marisol tambirminnos bel kasık ve sırt ağrım geçmedi. Ama düzenli kasılmam yok. Ben de uyumaya çalışıyorum tabi ama ne mümkün
Gamzez Marisol aynı durumdayım bel ağrısından uyuyamıyorum ama tam olarak doğum sancısı mı anlayamıyorum da 😩
tambirminnos Marisol 4-5 dakikada bir demin nişanım geldi hala beklemedeyim hiç kimseyi uyandırmadım nasıl böyle sakinim anlamadım 😅
Gamzez Marisol aynı şeyi geçiriyodum içimden :) ilk doğumum bu saatte yalancı sancı için ortalığı ayağa kaldırmak istemiyorum ağrıdan duramayana kdr devam
tambirminnos Marisol sabah yediyi bekliyorum 😀 doktorum 7de gel dedi dün gece hastane yakın ben hemşireyim ebeler arkadaşım ondan heralde bu rahatlık 😂
Marisol tambirminnos :))) evrene o kadar mesaj gönderdim ki 11.11 de olsun diye. Gerçek mi oluyor nedir