Tuba6906 Ankara’daki Özel hastanelerde detaylı ultrason hastane ve ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ?
Senaykork Tuba6906 bizede etlik Zübeyde ve şehir hastanesi randevu yok dedi cimerden şikayet edince verdiler sıra 23 haftaya kadar vaktiniz var bı deneyin derim
buseblkk Tuba6906 Medicalpark Hastanesinden aldım bende detaylı ultrason için Gülenay Hanımdan perinatolog kendisi 2380 lira fiyatı
havvasutcu Tuba6906 canim Medical Park Çankaya dk sinan tan hocayi tavsiye edebilirim sana cok ilgili bastan sona bebegin herşeyine bakiyo ultrasonda söylüyorlar.50dakka sürüyor.
merve_bulut A life hastanesi Etimesgutta filiz halıcı Öztürk’e randevum var canım bu ay kendisi perinatologta buarada. Fiyatı bilmiyorum ama canım doğum paketi almıştım ona dahil çünkü
Tuba6906 merve_bulut teşekkürler sadece detaylı ultrason için gidecektim devlette sıra bulamadım maalesef
merve_bulut Tuba6906 bi ara istersen canım hastaneyi fiyat bilgisi verirler. Doçent doktorlar yapıyor buarada bu hastanede zaten 2 tane yapan doktor var
Tuba6906 merve_bulut görüştüm canım bilgisini de aldım başka hastane tavsiye edecek kimse yok mudur acaba
Tuba6906 Senaykork cimerden yanıt aldım randevu alabilirsiniz diye nasıl bir işlem yapmam gerekiyor acaba müsaitseniz bilgilendirir misiniz
Tuba6906 Senaykork şikayet ettikten sonra nasıl ilerledi peki yine siz mi arayıp randevu almak istediniz ya da size mi geri dönüş yapıldı bilgilendirir misiniz ?
hamisbirannr Canım çukurambar da gülhiz Karataş doktor var. Hem çok ilgilendi sağolsun hem de 1000 lira detaylı fiyatı bi bak istersen 3 hafta önce gittim ben
Senaykork Tuba6906 canım hangi hastaneden cevap geldiyse, oranın kadın doğumuna randevu aliyosun muayenede detayliya randevu almak istediğini söyle, vermiyolar diyolar genelde, mesajı göster onlar seni randevu alma bölümüne yonlendiriyor