Merimii Orucu12 aynıyız valla bende ilkinde 30 a yakın aldım bunda böyle olunca çok şaşırdım bir sorun mu var acaba diye
Merimii susis bende şuan aynıyım maşallah kaç kilo bebeğiniz ve toplam kaç kilo aldınız verdiğinizle birlikte
susis Merimii bebeğim 4 kiloyu geçmiş bakalım yarın görücez merak içersindeyim 😀 toplamda 20 kilo almış oldum son 2 ayda 12 kilo falan aldım nasıl oldu anlamadım 😀
Merimii Canimucizem bende ilkinde çok fazla kilo almıştım normal bişeyse kilo vermem sorun yok dikkat edicem bu sefer hazır kilo vermişken çok almamaya çalışırım
Canimucizem Merimii benimde şeker sorunu olduğu için çok dikkat ediyorum kilo almam umrumda değil ama bebeğin sagligini etkileyeceği için Allah korusun o yüzden aşırı dikkatli olucam elimden geldigince yoksa gram umrumda değil ama sağlık söz konusu
Seraps-07 Merimii bulantı kusma olmadığı halde bende 7 kilo verdim ama bebeğimiz gayet sağlıklı çok şükür
Merimii Seraps-07 ay demekki normalmiş çok sağolun yorumlarınız beni rahatlattı bebişler sağlıklı olsunda kilo da alalım verelim de sıkıntı yok o konuda 🩷
Ndmskskxkjfjfkelsk Bende de tam tersi ya 17 haftalık oldum 10 kilo aldım ilk iki ayımda şiştim davul gibi göbeğimde beş aylık gibi büyük
Merimii Ndmskskxkjfjfkelsk ilk hamileliğimde bende aynıydım 9 ay ışık hızında 30 kiloya yakın aldım ama verdim de çok çabuk doğumdan sonra o yüzden sıkma canını 🩷 sağlıklı olsunlar gerisi hallolur
Semanur0902 Merimii normal canım benim mide bulantım oluyordu ama yememi etkilemiyordu yiyordum her türlü 😂 ona rağmen 12. Haftadan 16. Haftama kadar 5 kilo verdim.
Merimii Semanur0902 sevindim ya normalse kilo vermek daha bile iyi o zaman ben ilkinde 30 a yakın almıştım çünkü 🙊😅
kadertugrul7 Merimii bende kusma oldu ne yesem cikardim ve 17 haftaligiz simdiden 8 kilo almışim 65 olmuşum doğuma nasil gidicem bilmiyorum 🤦
Merimii susis 20 kilo yine iyi geliyor bana ya 10 kilosu falan doğumda gidiyor zaten ben ilk hamileliğimde 30 kiloya yakın aldığım için😅
Bernnnaaaa Merimii ben 9 ay boyunca sadece 5 kilo aldım bebek zaten 3300 gr doğdu vermiştim baya ama doğuma giderken bile kusuyordum bünye meselesi bebek sağlıklı olsun gerisi önemli değil canım
kadertugrul7 Merimii ilkimde de aynisi oldu onda daha beterdim hic yemek yiyemezdim yediğim tek şey elmaydi 5 ay boyunca 20 kilo alip gitmiştim doğuma çoğu kişi kullandığım ilaclardan olduğunu söylemişti ama bilmiyorum 🤭