Elifozan Kızlar dün yazmıştım yatış verilecek suni sancı alacam diye duam kabul oldu da kendi sancım başladı doğumhaneye girip 3 saatte doğurdum çok şükür 🙏 dua eden herkesten Allah razı olsun 🙏
Zeynepozcan Elifozan oyyy maşallah ikinizde sağlıklısınızdır umarım en kısa sürede evinize dönmeyi nasip etsin allah
Enaz- Elifozan Gözünüz aydın maşallah ne güzel 🌸 Rabbim analı babalı sağlıklı hayırlı bir evlat olarak büyümeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
1anne2bebek__ Elifozan sen söyleyince inşallah çok güzel bir doğum olur demiştim öyle de olmuş. Çok sevindim rabbim analı babalı kardeşli sağlıklı huzurlu bereketli büyütsün inşallah. Gözün Aydın olsun canım benim 🤗 darısı da bize olsun dua et 🤲🤍
Elifozan Nerican ederim tabilki bence buradaki dualar çok etkili oluyor herkes hamile lohusa belli olmaz kimin kabul oluyor rabbim size kolaylıkla sağlıkla istediğiniz gibi bir doğum nasip etsin inşallah 🙏
Kpinart Ayy ne güzel doğum gözünüz aydın olsun rabbim ömür boyu sağlıklı kılsın ailemizi. Darısı biz hamişlerin başına inşallah
Mavi3_0 Maşallah gözünüz aydın olsun 🥰 Bende suni sancıdan korkuyorum dua edermisiniz bana da kendi sancimla kolaylıkla dogurayim inşallah 🤲🤲