Elif2143 Arzuc01 benımle aynı durumdasın dun ınce ınce sızı gırmeye basladı pazartesı gittim bır ıkı gune catlr dedı havuc yedım dunden berı sızı var kasıgımda ınsaölah tutunur. 1 gün durup bır gun ılıskı önerdı doktor. Bende klomen kullandım
Anonim16 Elif2143 İnş canım çatlama günü yoğun bi ağrı oluyor. Gün aşırı ilşkiyi ne zamana kadar önerdi ?
uzlet Mihrimahvuslat canım yumurtlaman daha çok yeni olmuş bir hafta çok kısa bir süre gebelik varsa da rabbim muhafaza eder korur sen merak etme içini ferah tut hep iyi ve olumlu düşünmeye çalış İnan stres her şeyden daha çok etkiliyor Peki kan tahlil aldılar mı Gerçi şu an çok erken En az 10 günden önce çıkmaz
irem01 elifsen ben dün test yaptım çok hafif bir çizgi gördüm sanki. Bıkac gün sonra tekrarlicam. Bu arada benim yumurtlamam erken oldu 9. Günde falan yumurtlama gördüm bu ay. İnşallah yaniltmaz 🤲🏻 hepimiz için güzel haberler aldığımız bı ay olsun bu ay🤲🏻
irem01 elifsen yaa ister misin ikiz olsun 😊 hadi inşallah 🤲🏻 11. Gün ise henüz erken testte çıkmaz zaten bakalım bıkac gün sonra belli olur inşallah nasip olur ya