myangelson Burnumageliyoduslkmsn rabbim güzel günlerde kullanmayi nasıp etsin yaa😍😍 içinde kucuk hanımı görmeyi de isteriz 🤭
minikmucizeemaak Burnumageliyoduslkmsn Çook güzel ❤️ Sağlıkla bebişini içinde görmeyi de nasip etsin Rabbim❤️ Nereden ve ne kadara yaptırdınız acaba? 🌸
Srp37 Burnumageliyoduslkmsn maşallah barakallah Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. 🥰
Burnumageliyoduslkmsn minikmucizeemaak Buketterenn Elmasekeribebe dolap ve gardolaps ta aynı ismi iki şapka yaptırdım modelde olan soldakiydi sağdaki daha kullanışlı geldi vazgeçemedim ikisinide yaptırdım 230 tuttu gardolapstan dolapta 260 demişti bu modele ,😍
minikmucizeemaak Burnumageliyoduslkmsn Çok iyiymiş ben İnstagram da bi sitede 600 gibi bi fiyata sordum güle güle kullansın bebiş ❤️
Burnumageliyoduslkmsn defneemom ay çok duygusalim daha dün sipariş verdim bugün bitmiş bile bende iki hafta falan diye bekliyorum birden resim gelince ağlamaya başladım ,😍😍😍
Eemoom Burnumageliyoduslkmsn kızımı emziriyordum. Ne işiniz varsa bırakın dediğin için beşiğine attım geldim 🤪🤪 şaka bir yana çok cici olmuş. Güzel günlerde giysin inşallah