Opecert Mti2209 anadolu tamamlayıcı dogrudur ben araştırdım da öyle yaptrdım hastanelern hangi sigortalarla anlaşmaları var bakıp öyle yaptırmak en mantıklısı dilerm doguma kadar anlaşmayı bozmazlar da patlamayaız😂😂😂
Ahenq Beggg birde merak ettiğim anadolu tamamlayıcıda 2 li testi felan karşılıyormu bilginiz varmı. Ben sorunca ne hastane nede sigorta şirketi net bişe demiyor. Yani muayene olunca yada testi yaptırınca karşılıyor yada karşılamıyor diyor çok saçma.
dilay_06 Beggg doğum paketi+doğum sigortası yaptırdım muayene başına 15 tl ödüyoruz diğer her şey paketin içinde
femme Beggg evet planli gebelikler için sigorta mantıklı doğumu kapsadığı için. Hamile kalınca 2 can doğum sigortası yapıyorlar onlarda dünya para
Allahkahretmesin1 Beggg söylediğiniz evet karlı fakat Allah korusun sigortayı yaptırdıktan sonra bebeğini kaybetse veya belirlenen süre içerisinde hamile kalmazsan vs vs bir sürü pürüz var
Beggg Allahkahretmesin1 o zaman hep ihtimalleri düşünerek yaşayalım ve olduğumuz yerde sayalım :) çocukla alakalı olmasa da diğer bir çok alanda gidip tedavi olunabiliyor araştırmanızı öneriyorum
Gumus25 Allahkahretmesin1 illa o süre içinde kalmana gerek yok. Sigortanın süresi dolunca yenilersin inanın hastanelerin doğum ücretinden daha ucuza geliyor.
Allahkahretmesin1 Beggg çoğu sigorta şirketi 3 ay içinde hamile kalmanı istiyor ama senin 3 ayda hamila kalıp kalamayacağını bir garantisi yokayrıca daha önce kayıp yaşayan insanlar yine aynı şey mi olacak korkusuyla yaptırmıyor şahsen ben o yüzden yaptırmadım
Beggg Allahkahretmesin1 ben yaptırmadan önce muayene oldum zaten ve öyle yaptırdım çok şükür bir ay içinde de hamile kaldım.
znkara adatuna kalabildiniz mi 😅 bende aynen kampanyadan sigorta yaptırdım aralık ayında hala bekliyorum ama poliçe zamanına denk gelmeyecek artık yenilemem gerekecek yinede karlı tabiki 😂
adatuna znkara evet kaldım şuan kullanıyorum :) 2-3 ay içerisinde gebe kalmak lazım diye hatırlıyorum sizin süre geçmiş oluyor doğumu karşılamaz ama muayneler için kullanabilirsiniz.
znkara adatuna doğum teminatı bir sonraki seneye aktarılıyor tekrar poliçe yapmam gerekecek sadece geçtiği için artık azıcık öksürsem gidip serum taktırıyorum boşuna mı yaptırdım 😂