Herkese merhaba ben kendi sigorta tecrübemi paylaşmak istiyorum
Bana da ilk başta doğum teminatlı sigorta çok mantıklı geldi hatta benim kendi sağlık poliçem haziran ayında yenileniyor ben ekimde evlenecektim
1 yıl bekleme süresi var nasılsa diye daha evlenmeden tamamlayıcı sigortada doğum teminatlı poliçe başlattım ( allianz sigorta da doğum teminatli tamamlayıcı poliçede 1 yıl bekleme süresi var )
Ertesi yıl da yeniledim tabii mecbur
0
O yıl ben hamile kaldım evet ama düşük oldu sonra bebek kendiliğinden düştü regli ile vucuttan atıldı küçüktü zaten müdahale bile edilmedi sonra tabii ilişki yasağı vs vardı biz de çok üzüldük eşimle bir süre kendimize gelemedik o yıl öyle gecti
Sonraki yıl yeniledim tabii yine ben policeyi hatta doktorumu da degistirdim sgk anlaşmalı özel hastanede doktor araştırdım ve yine hamile kaldım o da düştü hatta dusukten sonra kürtaj oldum doktorun yanlis yonlendirmesinden sebep vs sonra ben eski doktorumu aradım yine kürtaj için bu doktor güvenimi sarsmıştı çunku… kürtajı da kendi cebimizden verdik tabii…
doktor düşüğün sebebini araştırmak için tahlil verdi sigortanın geçerli oldugu hastaneler hiçbirini karşılamadı hamile olduğumda yapılan testleri karsiliyormuşmuş düşük olunca karsilamiyormuşmuş sanki ben düşürdüm…
bana sadece allianz sigortam olduğu için sözüm ona indirimli fiyat vermişmişler hatta sigortacımı aradım destek olması için hakkımı aramam konusunda vs ama bana gayet şunu söyledi sen dedi bu tahlilleri sgklı oldugun için dedi hastanelerden sgk nı kullanarak kendi sigortandan daha uygun fiyat alabilirsin dedi…
Ben boşuna 3 yıl ödeme yaptım bir faydasını da görmedim iptal ettim bu yıl hiç de pişman değilim inşallah sizler faydasını görürsünüz