sonnenschein Tabii biz ikiz bebeklerimle daha erken diye plan yapıyoruz ama inş durabildikleri kadar dururlar sağlıkla 🙈🥰🐣🐣 Sizde son kaç kızlar?🌸
Meltems53 sonnenschein inşallah vaktinde sağlıkla sıhhatle gelsinler minikler 🌼 bizimde son 49 oğlumla 💙
B_48_A sonnenschein 30 haftalığız sistemde 70 sezeryan olacağımdan 60 gündü yani değişiklik olmazsa 🌸🌸
Deletedmom_116 sonnenschein Bi ayı geçkin süredir cabaliyo benim oğlan kovaliyorum kovaladikca gelmeye niyetli😂😂😂ne varsa dışarda
Deletedmom_116 sonnenschein İcerdede yapiyo😂Aklımı aliyo habire Acillik ediyo 😂fena bu babası kılıklı senin ikizler nasillar
sonnenschein Deletedmom_116 çok şükür canım 🙏🏻 Bizde artık yürümekte zorlanıyoruz karnımdan dolayı bir de uyku uyumak işkence gibi 🥲
Deletedmom_116 sonnenschein Uyku benide Mahvediyo Hele iki tanede düşünemiyorum yurumeside zor 😂😂Affedersin pişik olmuş gibiyim 😂🙈
sonnenschein Meltems53 amin canım ay ne güzel aynı zamanda hamile kalmışız 🙈 sağlıkla gelsin bütün bebişler 🤲🏻❤️
Meltems53 sonnenschein evet ikiz oldukları için sen benden önce kavuşursun belki 🫢🤷🏼♀️ isimleri belli mi?
sonnenschein Meltems53 yüksek ihtimalle canım 😅 oğlanın belli Ömer Aybars ama kızın belli değil 🥲 senin?
Meltems53 sonnenschein ay bide kız erkek miii maşallah onlara ne güzel 💘🥹 bizimkini Miran koyduk son anda yoksa asla karar veremiyorduk isimsiz doğacaktı yavrum 🥲
Betullicee Bizde 31+1 olduk ama korkuyorum erken gelirler diye bedenen çok zorlanıyorum sanki dayak yemiş gibiyim her yerim ağrıyor sizin de öyle mi karnım çok acıyor bide benim
sonnenschein Betullicee karnım sert hep benim ve çoğu zaman acıyor dayak yemiş gibi, sanırım normal bi durum:)