Partk Kozlar 35 3 günlüğüz bebek oynadıkça sanki tuvaletim var gibi bi his oluyo ve sızlıyo tam genital bölgem neden olabilir var mı aynı durumda olan
deletedmom947 Partk meshaneye baskı yaptığında böyle oluyor. Benim iki haftadır böyle ama ayakları aşağıda bu yüzden böyle olduğunu söylemişti doktorum
Nurbanu34 Partk benimde oluyorum ozellikle çok yürüdüğümde ya da yorulduğum da. 29 haftaligim ben ama daha beni çok korkutuyor şimdiden böyleyse son haftalar daha zordur sanırım 😔
Seyma_ deletedmom947 aa gercekten mü benm oglum makat gelsti ama sonradan dönmüstü yine mi döndü acaba
Hafizeipek Nurbanu34 ben de 29 haftalığım bazen öyle bir vuruyor ki anında cisim geliyor 1 ay sonra altıma işerim herelde 😂😂😂
deletedmom947 Seyma_ makat gelişse eğer anlarsınız diye düşünüyorum çünkü benim resmen vajinamı tekmeliyor🙊 Bazende tekmelemeye başlayınca sanki idrar torbamı sıkıyor gibi birden tuvaletim geliyor nasıl gideceğimi şaşırıyorum😂
sibelisss Partk bende de oluyor 🙄 her dk cisim varmis gibi dün doktorum baş aşağı dedi 35+2 yiz heralde baskı yapıyor ben ayakları die dusunmustm ama😊🤗
Nurbanu34 Hafizeipek 😂😂😂 ben şimdiden kaçırıyor gibiyim son ay artik hepten 🙈 saat başı tuvalete gidiyorum 😂 birde hareketlerini çok aşağıda hissediyorum seninde öyle oluyormu sanki alttan çıkcakmış gibi
Alyabebekk Bende hem hissediyorum bi yandan da okuyorum yazdıklarınızı 😂😂 yarım saat duramıyorum uykularım paramparça 🙈🤭
Htcmstfomer Partk asagi iniyor cnm oda bski yapip tuvaletini getirir benimki bariz mesanemi oyuncak etmişti hissederdim vurduğunu yarm satte 3 4 kere bile gittgim oluyodu lavaboya
EmineBurcuTfekiSar Partk benimde öyle oluyor birde sanki ani bıçak sapması sızı gibi bir ağrı giriyor. Bende acaba bebişim ters mi döndü gene ayakları ile mi vuruyor demiştim ama dönmemiş meğer kum döküyormusum ondanmış.
Partk EmineBurcuTfekiSar EmineBurcuTfekiSar canm geçmiş olsun kontrole yeni gttm nırmal gelişliydi böbreklerimde bi ağrı yok olsa gssederdim galba dimi
EmineBurcuTfekiSar Partk canım benim böbreklerimde değilde rahmime sözü gibi ağrı giriyordu idrar testinde çıktı. Ama doktor şüphelense yapardı heralde sanada