Papatyam28 Mrvkrslii bende çorluda oturuyorum buyuk ihtimal devlette dogum yapıcam özeller aşırı pahalı inşallah iyi insanların eline düşeriz
Kiraz53 Mrvkrslii bennn ebem Fatmaydı panik yapmama rağmen ebeler beni yanliz bırakmamaya çalıştı özellikle Fatma ebe sabah 7 buçukta girip akşam 8 çıktığım dogumhane odamda hiç bırakmadı beni
Kiraz53 Mrvkrslii ve sunuda belirteyim serviste yatarken eşim annem babam hep yanımdaydı sadece serviste fazla gezinmeyin bazı kadınlar açık saçık oluyor diye uyarı verdiler bide yan yatak bostu diye serbesttik
Mrvkrslii Papatyam28 35+4 salı günü tahlillerim yapılıp gün verilecek tünelden önce ki son çıkış ama korkuyorum 🙄
Papatyam28 Mrvkrslii sezeryansa zikri öztürk tavsiye ederim harika bi doktor yeni atandı işindede çok iyi ama odaları hemşireleri bilmiyorum
Papatyam28 Mrvkrslii tabiki maddi yönden durumunuz iyiyse özel daha iyi vatanda dr.erson aksu çok çok iyi bi doktor tavsiye ederim zaten ozel oldugu için odan ayrı hemşireler iyi
Mrvkrslii Papatyam28 Papatyam28 ilk doğumumu vatan Hastanesi’nde yaptım evet oda hemsirlere vs çok çok ilgiliydi ama zikri bey e çok güveniyorum ve doktor değişikliği yapmak istemiyorum eşim bir karar vermem konusunda çok baskı yapıyor şuan ama oda içinde 12 bin TL vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum
Papatyam28 Mrvkrslii bende oyleyim normal doguma giriyor mu onu bilmiyorum işte ebe ve hemşireler genelde normal dogum yaptırıyor devlette burdada oylemi bilmiyorum
Mrvkrslii Ozlmmm Kiraz53 beni bu konuda çok tedirgin ettiler eşin içeriye giremiyor sadece 10 dk görmeye izin veriyorlar diye bu şekilde tecrubeni paylasman çok rahatlattı beni 🥰
Papatyam28 Kiraz53 bende bu konuda çok rahatladım inşallah bizde şanslı oluruz 😊rahat rahat 1günüm geçer hastanede
Kiraz53 Mrvkrslii hayır benim eşim yanımdaydı devamlı ama dediğim gibi yan yatak bostu oda sadece bana aitti yani sansliydim o konuda ziyaret saati boyunca istediği kadar kalabilir yanın dolu olursa
Mrvkrslii Kiraz53 bide hastane çantanıza ne koydunuz ne getirmeniz gerektiğini söylüyorlar mı yoksa genel bir hazırlık mi yapıyoruz
Papatyam28 Kiraz53 bi aksilik çıkmazsa inşallah normal dogum olucak oyuzden 24 saat için bu sefer özele gidip 12 15 bin vermek istemiyorum 3 . Dogumum olucak ilk kez devlette dogurmaya karar verdim bakalım nasıl olucak