Anneoluyorummmm_ Selammm hamişlerimm bulantılarınız ne zaman geçtii 8. Haftadayım ürküyorum ne zamana kadar böyle gidecek. Güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var sadece güzel şeyler ..
elifkorucu Anneoluyorummmm_ 6.haftamda başlamıştı çok sıkıntı çektim hiçbir şey yiyemiyordum ama 13.haftadan sonra kesildi sadece ara sıra oluyor oda çok nadir
bitterciko Anneoluyorummmm_ ilk hamileliğimde 0 bulantı 2. Hamileliğimde 4. Ayın sonunda geçti komple ilaç içtim
Findukli_Lokum Anneoluyorummmm_ 15-16 haftalarımda bitmişti canım, şuan da maşallahım var iştahım da açıldı verdiğim kiloları da aldım 🥴😂 hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu şükürler olsun geçti. İnşallah senin de uzun sürmeden geçer 🤍
elifserra00 Anneoluyorummmm_ İlk hamileliğimde hiç yok kadar azdı bunda 7. haftada başladı 14. haftadayım bir iki gündür iyi gibiyim ara ara yokluyo tabi. İnsan hayatı boyunca hep öyleymiş ve öyle kalacakmış gibi hissetmeye başlıyor artık ama geçiyor er geç 🙏🏻
dilay_06 Anneoluyorummmm_ 6. Haftada başladı 14 ten sonra biraz geçti 25+5 teyim benim de hassas noktam midemdir