Sevdauzuns Kızlar karnınız kaçıncı haftada çıktı, benim 2. Hamileliğim karnımda biraz yağ fazlalığı vardı ama hamile gibi de durmuyordu şu an 11 haftalık oldum 4-5 aylık gibi oldu sizde nasıl durumlar?
Hayrnnisaors97 Sevdauzuns bende 12 haftalığım pıt diye çıktı normal de ayva göbek vardı ama bu değişik duruyor kişiden kişiye değişir tabi de çıktı benim minnacık 😍
Sila66 Sevdauzuns 31 haftda artık hamıleyım dedım ya 😂 32 de suan var ıste bıraz 🤣🤣 daha oncesınde bellı degıldı
Muczm33 Papatyaaa__ bende 16 haftadyım çok minik bi göbek var belirgin değil yani uzaktan baksan anlaşılmaz
Sedefibrahim Sevdauzuns bende 11 haftaya giriyorum karnım 5 aylık gibi oldu herkes şaşırıyo ama benim anneminde öyle olmuş sanırım genetik
Sedefibrahim Sevdauzuns sanırım kişiden kişiye değişiyo iç karnı dar olanın dış karnı hemen büyüyor benim hiç karnım yoktu hamilelikten önce bi anda çok fazla çıktı
sema1759 Sedefibrahim bencede haklısınız iç karnı geniş olan hemen göstermiyor demekki benimde iç karnim dar bebek 3 aylıktı dışardan 5 ay gbi gözüküyordu 🤩
sema1759 İlk gebelikte 11 1 2 haftalarda karnım çıkmıştı dışardan daha fazla duruyordu bu daha yeni 5. Haftalk bakalım kaçıncı haftada cikicak merak ediyorum doktor çok dikkat et kilo alma dedi
Nazyapiyo_ya Sevdauzuns 3. Hamileliğim ve 30. Haftadayım normal bi insan çok yemek yiyip şişer ya göbeğim aynı öyle 😂
BEAUTY28 Sevdauzuns 2.gebeligimde vallah cokk cok cabuk cikti. MasAllah diyelimde 6 ayligiz dun 6 ayimizi bitiridk karnim sanko 8 aylik gibi