IkraMustafaa Arkamda bir yavrumu bırakmak beni korkutuyor gidipte geri dönmemek gibi kayınvalidem eşim kayınbabam sürekli düşündükleri için kötü rüyalar gördüklerini söylüyorlar Allahın izni ile birşey olmuycak ama yinede içimde bir korku ve burukluk var
Elisanne IkraMustafaa Bu kadar negatif düşünmeye ne gerek var. Bu kadar negatif yansıtmaları da anormal. Gidip ameliyat olup sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Yeni bir hastane olabilir ama hepsi donanımlı doktorlar. Hergün onlarca kişi doğum yapıyor korkmayın kucağınıza alacağınız o güzel günü hayal edin 🌸
melike098 IkraMustafaa bende kontrol icin gidiyorum oraya normal doğum olacak inşallah bazi doktorlar muanede cok ilgili davranıyor elimden geldikce onlara randevu aliyirum ama dogum nasil oluyor bir bilgim yok burdan bi kac arkadaş guzel ilgileri demişlerdi negatif düşünmeyin benimd3 bir oglum var ayni dusunceler var bende de ama çok şükür bidaha evladım olacak diye sakinlestiriyorum.kendimi Rabbim yardımcımız olsun hepinizin
Elifkskl IkraMustafaa bende orada 2.sezeryanımı olacağım bir oğlum var doğum zamanı 2 yaşında olacak onu evde bırakmakta beni üzüyor. Doğumda ölecekmişim korkusu olmuştu oğlumda. Düşündükçe rüyaya giriyor işte düşünme herşey güzel olacak
IkraMustafaa Elifkskl evet gerçekten düşünmemeye çalışıyorum inşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza çok sağolun🌸🤲