nur_4434 Doktorum dün verdi bana bu ilacı. İnternetten baktığım kadarıyla kan sulandırıcıymış. Ama herkes 35. Hafta da bıraktığını yazmış. İlaçla ilgili bilgisi olan var mı? Bana doktor daha yeni verdi bu ilacı. Biraz tedirgin oldum
Serklajligebelik nur_4434 Haftadan 34. Haftaya kadar kullandım . 34te bıraktım . Sizin Farklı bir durumunuz var sanırım
Susu_09 nur_4434 bırakılıyor çünkü doğumda kanama çok olabilir diye durdurması zor oluyor diye bence tekrar sorun niye vermiş
Dcl_ugur nur_4434 doktoruna neden verdiğini sor. Ve dogumun normal mi sezeryan mi olacak? Çünkü o doğum oncesi bırakılması gereken bir kan sulandirici.
nur_4434 Zeynepozcan evet internette gördüğüm yorumlar da hep 35-36 haftalarda bırakacağız yazıyordu. Tansiyonum ara da bir yükseliyor sanırım preeklempsiyi önlemek için verdi.
Mervvvever Zeynepozcan 19 haftaliğim bana da dün verdi 34 kadar kullan dedi sizin şikayetiniz neydi acaba
nur_4434 Serklajligebelik dün doktora gittiğimde tansiyonum yüksek çıktı. Ondan önceki kontrolümde de yüksekti. Dün bir de bebeğimin hareketlerinin yavaş olduğunu söyledi ve serum taktırdı. Daha sonra tekrar nst çekti. Bebeğimin hareketlerini iyi buldu bu sefer. Onu yazdığından haberim yoktu eczanede öğrendim yazdığını o yüzden soramadım
kubraayman nur_4434 Banada verdi 7.haftadayım coraspirin gebelikte o kadar faydası vwr ki pıhtılaşmayı önlüyor, bebeğe daha iyi kan akışı sağlanıp daha iyi besin gidiyor.. bende kullanıyorum zararı yok..
m_k34 nur_4434 36 da bıraktırdı benim doktor 37 de doğum oldu doğumdan bir gün önce de oksaparı bıraktırdı 10 gün tekrar vurdurdu şimdi hepsini biraktim
nur_4434 m_k34 pazartesi günü tekrar gideceğim ben. En iyisi o zaman kadar kullanmayayım. Gidince sorayım. 😒
Zeynepozcan Mervvvever bi şikayetim yoktu canım ikili taramada soldaki damarda kan akımı yavaş dedi o sebepten yazdı
Mervvvever Zeynepozcan dün detaylı ultrasonda kullanmam gerektiğini söyledi gebelik zehirlenmesine karşı önlem amaçlı dedi açıkçası korktum zehirlenme gibi biseyim yoktu kendi doktorum da mantıklı bulmadi ama bişey olmaz kullan dedi benimde kafam karıştı
Zeynepozcan Mervvvever yani bi zararı yok bazıları 4.-5. Haftasında başlıyor ve 30lu haftaların sonuna kadar devam ediyorlar bana da akımda yavaşlık olduğu için ve zehirlenmeyi önlemek için verdiler şükür şuan 17+2iz bi zararını da görmedim
Crnryyn01 nur_4434 36 da bıraktırırlar aslında bende kullanmıştım. Bana bıraktırmıştı. Doğumda sıkıntı olmasın diye.