Biraz uzun bır gönderi olacak. Uzun süre cocuk istedik ve olmayınca doktora gıtmeye karar verdık. Eşimin sperm testi ve ultrasonunda problem cıkmadı fakat benım amh düşüktü. düzensiz adetım vardı ve doktorumla yumurta takıbı yapmaya başladık. 3ay yumurtlama takıp ettik. 1 yada 2 yumurtam oluyordu cok tembellerdı ve kendılıgınden büyümüyordu o yüzden femara kullandım tam 3 ay. kendiliğinden catladığı ıcın ıgne olmadım. doktorun verdıgı gunlerde ılıskı takıbı yaptık fakat gebelık oluşmadı. 3. aydan sonra doktorum aşılama önerdi bense biraz kafa dınlemek ıstedığımı söyledım ama ne mümkün. kendım ovülasyon testi aldım ve evde takıp yaptım o ay. ekstrada dulavrat otu hapı kullandım benım ıcın mucızedır araştırmanızı trendyoldakı yorumları okumanızı (canfeza sezgin) tavsıye ederım. ovülasyon testi ıcınse ınstagram birgebeningünlüğü sayfasına bakın. orada bır de bır jelden bahsedıldıgını göreceksınız. kendınız araştırın. ben o odadan asılama ıcın cıktım tam bır ay sonra hamıleyım dıye girdim. İNANIN. İSTEYİN. DUA EDİN. olacaksa da olmayacaksa da elınızden gelenı yapın ve teslim olun Rabbime.
Sormak ıstedıklerınızde tecrübelerımı paylaşırım. he belkı femara etkısı devam ettı ya da baska bır sey. suan 20 haftalık hamıleyım. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.