Merhaba annisler anne adaylari anne olmak isteyenler! öncelikle bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine rabbim gönlünüzden gecen duayi ömrünüze hayirli kilsin insallah 🤲🏻
Gelelim meseleye 🙈
Ben ilk oglumda bambaska bir hamilelik gecirdim ve bunda farkli gecirdim diye kiz olacagindan o kadar emindim ki (nedenseee😂)
Esimle bi anlasma yaptik erkek olursa ismini o koyacak kiz olursa ismini ben koyacaktim (cünkü o derece emindim kiz hissediyordum🤷🏻♀️)
Ilk oglumuzun adi Atakan💙 ikimiz begenerek koyduk simdi ikinci oglum olacak ve ismini esim koyacak bana hep Efekan diyordu.. gecenlerde dedim ki askim efekan yerine baska isimmi düsünsek diye.. bana demesinmi bi anlasma yaptik mizikcilik yapmak yok ben koycam diye. Bende dedim tamamda bi fikir alman lazim sonucta bende annesiyim falan.. bana en son kimlige yazdirinca görürsün dedi kapatti konuyu🙄 ben bu adamla ne yapicam hic böyle bisey yapmazdi ilk oglumdada kaynanamlar hep kayinbabamin adini koymami istedi .. hormonlardan mi ne baya taktim buna simdi gidip babasinin ismini koymak isterse? Koysa herhalde ilk oglunda koymazmiydi ? Hem bu durumun aramizda bi dünya savasi cikaracagini bile bile koyarmi😂😂😂 Ben esimin aklindaki ismi nadil ögrenebilirim🤔
Icimi dökmek istedim birazz 🤭 siz siz olun böyle bir anlasma yapmayin bu bana büyük ders oldu😬🫣