Aaysenurd_ Kızlar geçen ay düşük riskinden dolayı Progestanı vajinal olarak almamı önermişti doktorum. Bu ay artık normal ağızdan almamı söyledi biraz daha iyi durumdaymışız çok şükür. Ama bir sıkıntı var ki vajinadan aldığımda böyle yan etkiler yaşamıyordum. Gece yatmadan 1 tane içmeme rağmen gün içinde hiç konuşasım bir şey yapasım gelmiyor. Yaptığım işleri de yanlış yapıyorum. Örneğin demin yeğenime mama yapacaktım sıcak suyu yanlışlıkla biberon yerine tüm mama kutusunun içine döküyordum koca kutu hiç olacaktı az kalsın. Bu sadece örneklerden biri. Öyle bir dalgınlık var ki anlatamam. Kalabalık bir ailede yaşıyorum hep konuşur sohbet ederim ama ağzımı bıçak açmıyor dalgın dalgın duruyorum öyle. Yaşayanlar var mı? Ya da acaba bana mı fazla yan etki yaptı? Tecrübelerinizi bekliyorum❤️🙏🏼
Zeyneparsln Aaysenurd_ bu yan etki değil böyle bir yan etki zaten olamaz kafanızın dalgınlığı üzüntünüz ile alakalı
---Fatosssss--- Aaysenurd_ çok geçmiş olsun canım bu gayet normal bende kullaniyorum benim tüp bebek sonucu oldu çok şükür cumartesi günü 14haftalik olucaz benim transfer oncesi progesteron igne bide fitil başladık yorgunluk falan vardida 9haftada kesenin yaninda kanama olunca ağızdan hapada basladik bide 3gunde bir proloton vuruyorum ayakta kalmaya mecalim yok bitmek bilmeyen kanamada var hamd olsun dun kontrol vardi azalmisti kanama dunden beri artik kanamamda durdu cok zor bir durum Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🥰
kadertugrul7 Aaysenurd_ bende vajinal yolla kullandim ve aşırı uyku hali halsizlik elde ayakta ugusmalar cok sersemletti beni haliyle uykusuz ve bitkin olunca dalginlikta çıkıyor ortaya dedigimde doktor yan etkileri bunlar dedi istersen zorluyorsa seni degistirelim ilaci dedi ama sonlarina gelmistik sil baştan baslamak istemedim devam ettim
Aaysenurd_ Zeyneparsln birkaç yerde yaşayanları okumuştum belki aranızda yaşayanlar vardır diye sorayım size de dedim
Cerena_87 Aaysenurd_ agızdan içince öyle halsiz yapyor bende günlük 3 tane içyorum nerde yumşak yer bulsam yatyorum iş bile yapasım gelmiyor 😔mecbur 2 buçuk yaşında oğlum var onun isteklerini yapmalıyım
tubimom Aaysenurd_ ben şu an da kullanıyorum yaklaşık iki aydır günlük 400 ml hiç öyle şeyler yaşamadım bir baş dönmesi oluyor biraz o kadar
Aliyeva9094 Ben de bir ara agizdan kullaniyordum,ayakta durmaya halim yoktu. Sonradan fitil olarak kullanmaya basladim,yan etki falan hic bir sey kalmadi. Yani agizdan alininca yan etki yapmasi normal.