esmerella37 Nrksknnn123 hımmm hadi bakalım ozaman ama nedense icimde hala erkek geciyo nediyim kesen erkek cnkü
Ayseee13 Comeasli esmerella37 benimkinin de cinsiyetine bakar mısınız rica etsem bide fotoğraf nasıl atılıyor
Asel2702 esmerella37 valla doktorum kız dedi bizde ona odaklandık ama bugün kesin gördük erkek siz bildiniz 😊
busrakrhn9 Busraaakbyyb çok merak ediyorum bende cinsiyetini doktor önce kıza benzetti sonra biraz hareket edince bişey gördü ama göbek kordonu olabilir dedi net bişey diyemedi 14+4 teyiz🙈
Fifi97 esmerella37 https://mutluresim.com/images/2023/04/14/cgPso.jpg. Lütfeen bizede baka bilirmisiniz? Doktorum söylemedi :(
Fifi97 esmerella37 neden öyle hiss etdiniz? Yüz kaç erkek gibi? Benim bir kızım var 2 yaşında erkek olmasını çok istiyoruz ama Allah neyi kəsmet bildise o olucak. 2hafta sonra yine gidicem ultrasona erkek olursa size yazıcam 🙏🏻🤲🥰
Samye18 esmerella37 ya sen nesin böyle hep takip ediyorum da yorumları biliyorsun herkesi😂 maşallah valla ya benim elimde 7 haftalık ultrason görüntüsü var da onu atsam tahmin edebilir misin yoksa küçük mü daha